Site icon TrikalaVoice

Πολλές και σημαντικές οι δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων το 2023 – Μικρός απολογισμός

Το Δημοτικό Ωδείο της Διεύθυνσης Παιδείας- Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων αποχαιρετά το καλλιτεχνικό & εκπαιδευτικό του έργο για το έτος 2023, παραθέτοντας τις δράσεις του.

 

 

Το 2023 ήταν μία δημιουργική μουσική χρονιά για το ωδείο μας. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε και μας ακολουθήσατε και σ’ αυτό το μουσικό μας ταξίδι! Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές αυτής της χρονιάς:

Τέλος η Λαϊκή Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων η οποία απαρτίζεται από τους καθηγητές του Ωδείου Ανδρέα Τσέγα (πιάνο), Κώστα Λάμπα (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώργο Αλεξανδρή (ηλεκτρική κιθάρα), Στέργιο Χάτο (ντραμς), Νίκο Λίνο (μπουζούκι- διεύθυνση ορχήστρας) καθώς και μαθητές αυτών, πραγματοποίησε σειρά συναυλιών αφιερωμένες στον Βασίλη Τσιτσάνη έξω από τα όρια της πόλης και συγκεκριμένα στα Μεγάλα Καλύβια, στο Μεγαλοχώρι, στη Λίμνη Γκιτζή και στο Πρίνος.

 

Στις παραπάνω δράσεις συμμετείχαν μαθητές/τριες όλων των σχολών του Ωδείου. Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους για την άψογη προετοιμασία.

Αυτές ήταν μερικές από τις στιγμές που ζήσαμε το 2023. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη και την αγάπη που μας δείξατε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρ’ όλο που το 2023 μας αποχαιρέτησε η ακαδημαϊκή χρονιά συνεχίζεται όπως και οι εγγραφές νέων μαθητών. Σας περιμένουμε να πορευτείτε μαζί μας και σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε με τον ερχομό του νέου έτους.

 

Δάφνη Μπίζιου

Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων

Exit mobile version