Τοπικά

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος τη νέα εβδομάδα στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Οι διακοπές θα γίνουν ως εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 18/10/2021

  • Από ώρα 08:00-15:00 Στη Φανερωμένη: Τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, από Φανερωμένη για Γλίνος αριστερά και δεξιά του δρόμου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10/2021

  • Από ώρα 08:00-15:00 Τα χωριά: Παραπόταμος στη (Χαρά) περιμετρικά βιοτεχνία τζαμιών Χριστάκος, έπιπλά Ντίνος, υλικά επιπλοποιίας Χήρας, βιομηχανίες γάλακτος La Farm και Διβάνη, Λιλή, Δροσοπηγή, Φωτάδα, Βαλομάνδρη, Οικ. Μεσιακά, Οικ. Αμμουδιά.

 

  • Από ώρα 11:00-15:00 Στην Πηγή: Από και τον Οικ. Χαρά έως το τέλος της Πηγής προς Λυγαριά.

 

ΠΕΜΠΤΗ 21/10/2021

  • Από ώρα 08:00-12:00 Στα Τρίκαλα: Οδός Καρδίτσης από το ύψος Κλινικής Χιώτη προς Τρίκαλα (και εταιρία ΤΡΟΦΙΚΑ) έως κόμβο Καρδίτσης και από το ύψος του κόμβου Καρδίτσης περιφερειακός δεξιά και αριστερά έως πριν κόμβο Πύλης.
  • Από ώρα 11:00-14:00 Στον Οικ. Λιλή και στον Οικ. Δροσοπηγή.

 

 

  Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης