Τοπικά

Που πηγαίνουν τα πλημμυρισμένα ΙΧ της Θεσσαλίας -Αυτοκίνητα του 2022 από 100 €

Το Carandmotor.gr αποκαλύπτει τι κάνουν οι ασφαλιστικές τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα που απέκτησαν μετά την αποζημίωση των ιδιοκτητών τους.

 

 

Πριν καλά καλά υποχωρήσουν τα νερά από τις πλημμυρισμένες περιοχές, κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προχώρησαν με διαδικασίες εξπρές τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών πλημμυρισμένων αυτοκινήτων που τα είχαν ασφαλισμένα για φυσικές καταστροφές.

Βέβαια ο λόγος της βιασύνης τους δεν εστιάζεται στο γεγονός ότι θέλουν να αποζημιώσουν γρήγορα τους πελάτες τους, αλλά στο γεγονός ότι θέλουν άμεσα να δημοπρατήσουν τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα που απέκτησαν πριν προλάβουν να ξεκινήσουν αντίστοιχες δημοπρασίες άλλες ανταγωνιστικές ασφαλιστικές εταιρείες με αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές διάθεσης. Τώρα ποιοι αποκτούν αυτά τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα και τι τα κάνουν στην συνέχεια το έχει ήδη αποκαλύψει το Carandmotor.gr και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξουν σε κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή ως «ατρακάριστα» και «ευκαιρίες» και με λίγα… χιλιόμετρα!

Η διαδικασία είναι απλή και οι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ή ιδιοκτήτες συνεργείων ή φανοποιείων αποκτούν τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα μέσω δημοπρασιών που πραγματοποιούν εταιρείες διαχείρισης τέτοιων οχημάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Carandmotor.gr, ήδη τα πρώτα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα από την περιοχή της Θεσσαλίας έχουν βγει σε δημοπρασία και όσοι συμμετέχουν σε αυτή θα μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τα τέλη της εβδομάδας. Τα αυτοκίνητα όπως φαίνονται είναι πλημμυρισμένα και το νερό είτε τα έχει καλύψει εντελώς είτε έχει φτάσει στο ταμπλό τους, με αποτέλεσμα όλοι οι διακόπτες αλλά και τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα, οι οθόνες και τα όργανα να έχουν πλημμυρίσει με νερό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης