Τοπικά

Προκαταρκτική για την Εγνατία διέταξε η Εισαγγελία-Επικίνδυνη η σήραγγα Ανηλίου;

Την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελέας Ιωαννίνων με αφορμή τις αναφορές του Περιφερειάρχη Ηπείρου στην επικινδυνότητα της Εγνατίας Οδού και  σε σήραγγα στην περιοχή που παρακάμπτει την Κατάρα και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

 

 

Οι αναφορές του Περιφερειάρχη έγιναν κατά την συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής την περασμένη Πέμπτη και αναδείχθηκαν τόσο από το Epiruspost  όσο και από άλλα μέσα ενημέρωσης.

Στην Περιφερειακή Επιτροπή μετείχαν οι επικεφαλής τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Αντιπεριφερειάρχες αλλά και τα εκλεγμένα μέλη της όπως και εκπρόσωποι των δύο άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης που δεν μετέχουν στη συνεδρίαση αλλά παρακολουθούν τις εργασίες της.

Οι συνεδριάσεις αυτές δε, εκ του νόμου είναι δημόσιες και μπορούν να τις παρακολουθούν και πολίτες.

«Η Εγνατία Οδός σήμερα είναι επικίνδυνη.. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η συντήρηση που γινόταν ήταν πολύ επιφανειακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Συνέχισε με ειδική αναφορά στη σήραγγα λέγοντας πως «θα σας πω μόνο ένα πράγμα  που πρέπει άμεσα να γίνει.. Είναι η μία από τις δύο σήραγγες της Κατάρας. Πρέπει να κλείσει για πάρα πολύ καιρό για να γίνουν όλα από την αρχή μέσα».

Στο ερώτημα που τέθηκε «γιατί» η απάντηση ήταν αφοπλιστική.

«Γιατί μπορεί να συμβεί ατύχημα.. Η σήραγγα έχει χαλάσει.. Όλα από κάτω. Είναι έτοιμo να καταρρεύσει, θέλει πολλά λεφτά και πάρα πολύ δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης