Site icon TrikalaVoice

Προσοχή αύριο. Κλειστοί επαρχιακοί δρόμοι των Τρικάλων λόγω ποδηλατικού αγώνα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή (25-08-2023), το Σάββατο (26-08-2023) και την Κυριακή (27-08-2023), κατά τη διεξαγωγή των ποδηλατικών αγώνων «Tour of Thessaly – Balkan Road Championships», θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας:

 

 

 

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023

Την Παρασκευή 25-08-2023, από ώρες 15.00΄ έως πέρατος του αγώνα την 20:00’, στο οδικό δίκτυο περιοχών των Δήμων Τρικκαίων και Μετεώρων:

 

(Α) ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα των οδών που θα διεξαχθεί, ανάλογα με τις συνθήκες του και μόνο κατά τη διάρκεια διέλευσης των ατόμων που συμμετέχουν σ’ αυτόν, ήτοι:

– επί της επαρχιακής οδού Τρικάλων – Περιστέρας και στο τμήμα αυτής από τα όρια του Δήμου Τρικκαίων με τον Δήμο Μετεώρων (διακλάδωση προς πλατανόδασος Διαλεχτού) έως τον κυκλικό κόμβο της Τ.Κ. Αγίων Αποστόλων (ΦΑΓΕ Τρικάλων).

(Β) ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα των οδών που θα διεξαχθεί, ανάλογα με τις συνθήκες του και μόνο κατά τη διάρκεια διέλευσης των ατόμων που συμμετέχουν σ’ αυτόν, ήτοι:

– επ. οδό Σαρακήνας – Περιστέρας – Μεγάρχης και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ του υδραγωγείου της Τ.Κ. Σαρακήνας έως και τα όρια του Δήμου Μετεώρων με το Δήμο Τρικκαίων (διακλάδωση προς πλατανόδασος Διαλεχτού – εργοστάσιο «ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ»).

 

 

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023

ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023

 

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος (πλην των διαγωνιζομένων):

 

(α) κατά τις ώρες 10.00’ – 13.00’, στο τμήμα της επ.ο. Βόλου – Καναλίων από τη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Βόλου μέχρι τον οικισμό Κανάλια και στο τμήμα της επ.ο. Καναλίων – Αγιάς από τον οικισμό Κανάλια μέχρι τα όρια με το νομό Λάρισας,

 

(β) κατά τις ώρες 13.00’ – 14.00’, στο τμήμα της επ.ο. Βελεστίνου – Μικρού Περιβολακίου – Σκοτούσσας από τα όρια με το νομό Λάρισας (μετά τον οικισμό Αγροκήπιο) μέχρι τα όρια με το νομό Λάρισας (μετά τον οικισμό Μικρό Περιβολάκι).

 

Επίσης, στα ανωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου, κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρες, απαγορεύεται:

  1. η στάθμευση κάθε οχήματος.
  2. η τοποθέτηση διαφόρων υλικών.

 

 

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, την Κυριακή (27-08-2023),  ως εξής:

 

Α. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, στις παρακάτω οδούς:

 

 

 

 

 

 

Β. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, στις παρακάτω οδούς:

 

Διαδρομή ανδρών :

 

 

 

 

Διαδρομή γυναικών: 

 

 

 

 

 

Γ. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας

 

 

Τα φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων που θα κινούνται :

α) στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Τρίκαλα – Καρδίτσα θα κινούνται μέσω της διαδρομής ΠΕΟ Λάρισας – Θεσσαλονίκης, Σάκη Καράγιωργα, Α. Παπανδρέου, Κ. Σανδράκη, Νέα Περιφερειακή Τρικάλων (ΔΕΥΑΛ).

β) στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λάρισα θα κινούνται μέσω του Δ.Δ. Κοιλάδας και θα εισέρχονται  στην Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων.

 

 

 

Παρακαλούνται οι χρήστες του οδικού δικτύου να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών για την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Exit mobile version