Τοπικά

ΠΡΟΣΟΧΗ. Κλειστές… πέντε κεντρικές διασταυρώσεις την Τρίτη στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

 

– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών στα Τρίκαλα, τις ώρες 07:30 – 15:30 και 17:30 – 19:00  την Τρίτη 12/03/2024
· Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Ιάσονος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Αριστοτέλους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιού και Αλεξάνδρας (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Αθηνάς Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Κορωνίδος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανάρη).
· Στην οδό Ιάσονος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανάρη).
· Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Στεργιοπούλου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Αθαμάνων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κορωνίδος και Αριστοτέλους (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Αριστοτέλους).
· Στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Κορωνίδος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κορωνίδος).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης