Ροή Τοπικά

Πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Εξαιρετική εκδήλωση στα Τρίκαλα (φώτο)

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε χθες η 1η ΤΟΜΥ Υγείας Τρικάλων,  με θέμα «Καρκίνος του μαστού, Γνώση-Πρόληψη-Ζωή».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τσιτσάνη σε συνεργασία με το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας και τη Διεύθυνση δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Έδωσαν το παρών δεκάδες γυναίκες οι οποίες ενημερώθηκαν για τη σπουδαιότητα της πρόληψης, καθώς ο καρκίνος του μαστού είναι ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος μετά από αυτόν του πνεύμονα.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν η Δρ. Μαρία Καναρά, χειρουργός μαστού, Δ/ντρια χειρουργικής ΓΝ Τρικάλων και Πρόεδρος παραρτήματος Τρικάλων της αντικαρκινικής εταιρείας, η Δρ. Μαρία Πευκιανάκη χειρουργός οφθαλμίατρος και Δ/ντρια οφθαλμολογικού-ογκολογικού κέντρου ενηλίκων και παίδων  στα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα και η Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου Βλησσάρη Mscκοινοτικής νοσηλευτικής.

Η Coco Mat Φίλιππος-Σοφία Βλόντζου προσέφεραν μαξιλαράκια, μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς σε γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης