Τοπικά

Πρώτη δήλωση Μπλουγούρα μετά τον εκλογικό θρίαμβο στον Εμπορικό Σύλλογο

Μετά τη σπουδαία εκλογική νίκη και το απόλυτο των εδρών (7/7 έδρες στο νέο Δ.Σ.) ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διαδικασία ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα έλαβε 694 ψηφοδέλτια σε σύνολο 786 ψηφισάντων και εξασφάλισε το απόλυτο των 7/7 εδρών στο Δ.Σ.. Η “Αγωνιστική Συνεργασία” έλαβε 92 ψηφοδέλτια δίχως να καταφέρει να πιάσει το μέτρο εκλογής.

Στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας ο Ενωτικός Συνδυασμός του Μπλουγούρα εξασφαλίζει  23 έδρες και η “Αγωνιστική Συνεργασία” 3 έδρες. 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά ποιοι εκλέγονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Μπλουγούρα:

“Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκ μέρους των συνυποψηφίων μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά για την μεγάλη ανταπόκρισή των συναδέλφων στο κάλεσμά των εκλογών μας.
 Η μεγάλη συμμετοχή, αυξημένη κατά 35% από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες και η προτίμησή τους, έστειλαν μήνυμα παρουσίας και συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων στην επιδίωξη μας για αναβάθμιση της αγοράς.
 Όλοι οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού δεσμευόμαστε πώς η προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, υπηρετώντας το έργο που καλούμαστε να αναλάβουμε”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης