Site icon TrikalaVoice

Πρώτη δήλωση Μπλουγούρα μετά τον εκλογικό θρίαμβο στον Εμπορικό Σύλλογο

Μετά τη σπουδαία εκλογική νίκη και το απόλυτο των εδρών (7/7 έδρες στο νέο Δ.Σ.) ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διαδικασία ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα έλαβε 694 ψηφοδέλτια σε σύνολο 786 ψηφισάντων και εξασφάλισε το απόλυτο των 7/7 εδρών στο Δ.Σ.. Η “Αγωνιστική Συνεργασία” έλαβε 92 ψηφοδέλτια δίχως να καταφέρει να πιάσει το μέτρο εκλογής.

Στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας ο Ενωτικός Συνδυασμός του Μπλουγούρα εξασφαλίζει  23 έδρες και η “Αγωνιστική Συνεργασία” 3 έδρες. 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά ποιοι εκλέγονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Μπλουγούρα:

“Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκ μέρους των συνυποψηφίων μου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά για την μεγάλη ανταπόκρισή των συναδέλφων στο κάλεσμά των εκλογών μας.
 Η μεγάλη συμμετοχή, αυξημένη κατά 35% από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες και η προτίμησή τους, έστειλαν μήνυμα παρουσίας και συνεργασίας των τοπικών επιχειρήσεων στην επιδίωξη μας για αναβάθμιση της αγοράς.
 Όλοι οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού δεσμευόμαστε πώς η προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα είναι καθημερινή και αδιάλειπτη. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, υπηρετώντας το έργο που καλούμαστε να αναλάβουμε”.
Exit mobile version