Τοπικά

Πρώτη Ηλιάδη με τους υποψηφίους του: “Το αφήγημα της ‘έξυπνης’ πόλης έχει ήδη καταρρεύσει”

Με το βλέμμα στους πλημμυροπαθείς και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης  πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης,  η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «Τρίκαλα, τόπος να ζούμε» του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Ηλιάδη.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η συγκρότηση του συνδυασμού επετεύχθη μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η συνάντηση έγινε σε ενωτικό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, στοχεύοντας σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της  8ης Οκτωβρίου 2023. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Τρικκαίων με κυριότερο τη λήψη ουσιαστικών και στοχευμένων μέτρων για την ανακούφιση και στήριξη των πλημμυροπαθών.

Τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος, όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στάθηκαν στην ανεπάρκεια και ολιγωρία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων, όχι μόνο ό,τι αφορά στον σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας απέναντι στην κακοκαιρία, όσο και στη διαχείριση της επόμενης μέρας.

Κάτι που επισήμανε και στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης, επικρίνοντας την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, σημειώνοντας ότι «η νυν Δημοτική Αρχή τόσο με τον πρώην Δήμαρχο όσο και με τον απερχόμενο, έφτιαξε ένα χάρτινο πύργο ο οποίος κατέρρευσε παταγωδώς υπό το βάρος της θεομηνίας με την πόλη και ευρύτερα το δήμο να είναι ανοχύρωτοι στην κλιματική κρίση η οποία πλέον είναι μία ζώσα πραγματικότητα».

«Το αφήγημα της ‘έξυπνης’ πόλης καταρρέει» τόνισε ο Γιώργος Ηλιάδης, κάνοντας λόγο για ανικανότητα στη διαχείριση μίας κρίσης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος σημείωσε ότι από την πρώτη φορά στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων, λέγοντας «Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες  που βιώνουν τα οδυνηρά αποτελέσματα της αδυναμίας της Δημοτικής Αρχής να τους προστατέψει, έναντι των ακραίων φαινομένων.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε σοβαρά και υπεύθυνα τη γύμνια της Δημοτικής Αρχής προτείνοντας ταυτόχρονα ένα ολιστικό σχέδιο δράσης για να μην ξαναζήσει ο δήμος μας ανάλογη καταστροφή. Γιατί αυτό θα κάνουμε. Θα ασκήσουμε σκληρή κριτική,  αλλά θα παρουσιάσουμε θέσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη και τον Δήμο συνολικά» τόνισε με έμφαση ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων.

«Είμαστε εδώ, όλοι μαζί, ενωμένοι αποφασισμένοι να απαλλάξουμε τον τόπο από τους αριθμητικά πολλούς αλλά λίγους, στην αποτελεσματικότητα και στην πράξη.

Δεν είμαστε εδώ για σέλφις και φθηνή επικοινωνία αλλά για ουσιαστική δουλειά για να αλλάξουμε τα πάντα με γνώμονα και πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης