Ροή Τοπικά

Πρώτη ομιλία Λιούτα στη Βουλή, για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ειδικότερα ο Θ. Λιούτας μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή, η οποία έρχεται μέσα από τη Συνταγματική Αναθεώρηση που πραγματοποιείται σήμερα και οδηγεί στον εκσυγχρονισμό των δομών και των θεσμών του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας μας.

Ο Θανάσης Λιούτας συγκεκριμένα  εστίασε στη Συνταγματική Αναθεώρηση του τρόπου εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία, όπως υπογράμμισε, θα οδηγήσει αποφασιστικά στην πολιτική σταθερότητα του τόπου.

«Η πολιτική σταθερότητα», περιέγραψε «κλονιζόταν ως απόρροια της διάλυσης της Βουλής και της προκήρυξης πρόωρων εκλογών κάθε φορά που η αναγκαία πλειοψηφία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορούσε να επιτευχθεί».

«Η θωράκιση της πολιτικής σταθερότητας είναι το βασικό βήμα για την ανάπτυξη της οικονομίας και την κατάκτηση της ευημερίας για ολόκληρη την κοινωνία. Αυτό είναι εθνικό μας στοίχημα.

Ένα εθνικό στοίχημα, το οποίο σήμερα εκπληρώνεται καθοριστικά μέσα από την τομή που εισάγεται στο Σύνταγμα, αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Τρικαλινός βουλευτής, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης