Ροή Τοπικά

Πως θα λειτουργήσουν από Δευτέρα τα καταστήματα των Τρικάλων

trikalavoice.gr

Ελεύθερα, με περιορισμό μόνο στην είσοδο των πελατών και χωρίς… click away και click inside θα λειτουργήσουν τα καταστήματα των Τρικάλων από Δευτέρα.

Με τη χαλάρωση των μέτρων που ανακοίνωσε χθες η Κυβέρνηση θα μπορεί κανείς να κάνει κανονικά τα ψώνια του από τα καταστήματα της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στο 13032 (αναμένονται διευκρινήσεις εντός της ημέρας). Η τοπική αγορά δέχεται το μέτρο με ανακούφιση καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες  το click away και click inside δεν δούλεψε καλά.

“Ήταν ανάγκη να απελευθερωθεί το εμπόριο” λέει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας Χρήστος Μπλουγούρας “καθώς είναι δεδομένο ότι εφόσον τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν τίθεται θέμα μετάδοσης του κορωνοϊού από τα καταστήματα. Είμαστε σύμφωνοι με τον περιορισμό των πελατών, αναλόγως των τετραγωνικών και είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε σε όποια μέτρα μας προτείνει η Πολιτεία, ακόμη και σε rapid test στους εργαζομένους για περαιτέρω προστασία. Ελπίζουμε να είναι αυτή μια νέα αρχή για όλους”. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στο νέο site της πόλης, το trikalaeikones.gr και μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης