Ροή Τοπικά

Πως υποδέχθηκαν τα Τρίκαλα το 2020 (φώτο)

mde

Με μια φαντασμαγορική τελετή, με χιλιάδες χαμόγελα, από τρικαλινούς/ες, επισκέπτες/τριες και φιλοξενούμενους/ες, τα Τρίκαλα γιόρτασαν το νέο έτος! Το 2020 εισήλθε στην πόλη με αγάπη στις καρδιές όλων των παριστάμενων στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου ο Δήμος Τρικκαίων είχε ετοιμάσει μια ζεστή γιορτή. Από τις 23:30 με το συγκρότημα Frost band, το κέφι ανέβαινε, μέχρι την ώρα που ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, μαζί με δεκάδες μικρά παιδιά, έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος. Και τότε, ο τρικαλινός ουρανός γέμισε από δεκάδες πυροτεχνήματα που φωταγώγησαν τα Τρίκαλα και έλαμψαν οι ευχές όλων για τη νέα χρονιά.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και προκοπή για τον καθένα και την κάθε μία χωριστά, ώστε το 2020 να είναι το έτος της ευόδωσης των στόχων.
Η βασιλόπιτα σε χιλιάδες κομμάτια έκρυβε δώρα: ποδήλατο, ηλεκτρικό σκούτερ και PS4 drive pad χαροποίησαν τους τυχερούς. Η βραδιά συνεχίστηκε με πάρτι στην πλατεία και τις χιλιάδες ευχές να συντροφεύουν κάθε έναν και κάθε μία για το 2020!
Καλή χρονιά!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης