Ροή Τοπικά

“Πόλεμος” Σαράντη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου

Καρφιά Μιχάλη Σαράντη για τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, για αιχμές που είχε αφήσει για τις Θεσσαλικές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στο ypaithros.gr (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη συνέντευξη) αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που ανέλαβε για διασφάλιση στα 87-90 λεπτά της τιμής του πρόβειου γάλακτος και  κάρφωσε τον περιφερειάρχη Ηπείρου για παλιότερες δηλώσεις του: «Ως εταιρεία έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη και επειδή εν πάση περιπτώσει και εγώ και ο αδερφός μου δεν έχουμε καμία διάθεση να ασχοληθούμε με τα κοινά. Είχε βγει λοιπόν, πριν από δύο χρόνια αυτός ο απίστευτος περιφερειάρχης και είχε πει «βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Για οτιδήποτε γίνεται φταίει ο Σαράντης. Ο Σαράντης λοιπόν μαζεύει 70.000 τόνους αιγοπρόβειο γάλα, φέτος πάμε για πάνω από 80.000 τόνους. Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία που εισκομίζουμε ελληνικό γάλα και όχι μόνο δεν κάνουμε εισαγωγές αλλά λέμε και στην ανακοίνωση ότι «εργοστάσιο που κάνει ΠΟΠ απαγορεύεται να φέρνει εισαγόμενο γάλα. Τέλος».

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης απάντησε άμεσα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, όπως παρακάτω φαίνεται:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης