Τοπικά

“Πόσο σημαντικές είναι οι πρωτεϊνες για την υγεία μας;”

Του φαρμακοποιού Βασίλη Τσιούτσια

Όλα τα ζωτικά μέρη του ανθρωπίνου οργανισμού αποτελούνται από πρωτεΐνες. Οι πρωτεΐνες αποτελούνται από αμινοξέα. Δυστυχώς ο οργανισμός από μόνος του δε μπορεί να κατασκευάσει αμινοξέα και πρωτεΐνες, πρέπει να τα λάβει μέσω της διατροφής. Χρειαζόμαστε πρωτεΐνη καθημερινά για την κατασκευή και ανάπλαση των ιστών του σώματός μας.

Το πρόβλημα δεν είναι η ποσότητα μόνο. Είναι η ποιότητα και η “απορροφητικότητα” των πρωτεϊνών που τρώμε. Για παράδειγμα το συμβατικό κόκκινο κρέας εμπορίου είναι κακή ποιότητα πρωτεΐνης. Προέρχεται από ζώα εκτροφής που ζουν σε άθλιες συνθήκες και είναι εμβολιασμένα με φάρμακα, αντιβιοτικά και ορμόνες. Τρώγοντας τέτοια ποιότητα κρέατος, κακομαγειρεμένο ή ακόμα και σε junk food, δεν είναι καλή ιδέα για να πάρουμε δομικά συστατικά για τον οργανισμό μας.

Η Healthia έχει εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες ποιότητες πρωτεϊνών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Whey από αγελάδες βιολογικής εκτροφής στο φυσικό τους περιβάλλον (grass-fed), πρωτεΐνη σόγιας από πιστοποιημένες βιοκαλλιέργειες, πρωτεΐνη κάνναβης και αρακά σε συνδυασμό με superfoods.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης