Τοπικά

Ράδιο Κατάληψη νο. 15 στο trikalavoice

Γεια σας φίλες και φίλοι του Ράδιο Κατάληψη. Είμαστε ο Παντελής και η Μαριάννα και είμαστε εδώ ( στο νούμερο ένα site ΚΑΙ τον Ιούνιο ) Trikala Voice όπως κάθε Παρασκευή να σας κρατήσουμε συντροφιά . H εβδομάδα που μας πέρασε ήταν από τις χειρότερες στο θέμα ζέστης σαν ορκισμένος εχθρός  του καλοκαιριού πέρασα δύσκολα αλλά όπως και να έχει ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι θα περάσει. National Junk Food Day σήμερα και το βράδυ θα μας βρείτε κάπου εκεί έξω να το γιορτάζουμε. Την σημερινή ημέρα θα μπορούσαμε να την κάνουμε μια στήλη μόνη της αλλά θα περιοριστώ στο ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ… είναι μια καλή αρχή.

 

‘’ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ‘’
Την  Κυριακή 23/11 συμπληρώνονται 12 χρόνια χωρίς την τεράστια Amy Winehouse ( φυσικά θυμάμαι που με βρήκε η είδηση του θανάτου ) που ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει πεθάνει . Το Back To Black είναι ένα άλμπουμ  αγαπημένο μου σίγουρα στο τοπ10 απ αυτά που με έχουν σημαδέψει στην ζωή μου. Στίχους από το You Know I’m No Good ,αν μου άρεσαν τα τατουάζ ,θα τους είχα κάνει. Και το Back To Black έχει έναν στίχο που κάθε φορά που τον ακούω ανατριχιάζω και μου θυμίζει τα όσα περάσαμε με την σύζυγο μου όταν ήμασταν παιδιά.
Μπορείς να το ακούσεις ΕΔΩ

Top 3 Back To Black
001. Rehab
They tried to make me go to Rehab
But I said no, no, no

002, You Know I’m No Good
Meet you downstairs in the bar and hurt
Your rolled up sleeves in your skull T-shirt
You say “what did you do it with him today?”
And sniffed me out like I was Tanqueray
I told you I was trouble
You know that I’m no good

003.Back To Black
We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to black

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Έτσι και η σημερινή ιστορία είναι 1οο % αληθινή. Έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στην Φήκη ( aka Rock Village) . Ο ΓΚ καλό  παιδί κ καλός φίλος έρχεται στον εργασιακό μου χώρο να πει ένα γεια , είχε έρθει από το εξωτερικό ( ήταν η δεύτερη φορά που το είδα, η πρώτη ήταν μέσα από το αυτοκίνητο) τώρα είχε έρθει για καφέ. Η χειραψία μας κλεμμένη από τον μεγάλο Λεμπρόν Τζέιμς ,καθόμαστε στο κουζινακι που υπάρχει στον χώρο του καταστήματος και αρχίζουμε να τα λέμε.Ο καημός μας γα την μεγάλη ομάδα του Manchester μεγάλος κ η κουβέντα πήγε κατευθείαν εκεί και στο αν έπρεπε να φύγει ο Ντε Χέα κτλ. Η πρώτη συμφωνία μας έρχεται στο ότι ο Μάουντ δεν έπρεπε να πάρει το 7 και η πρώτη διαφωνία γα Χάρι Κειν. Αλλά  έτσι είναι αυτά. Με πειράζει για τον ΠΑΟΚ του απαντώ ότι ο Ιβαν είναι ΑΠΩΝ ( θα ήταν καλύτερο για όλους μας να έλεγε – ήσουν απών Σήφη ήσουν ΑΠΩΝ ) Τι κατάλαβες που είσαι μοναχή και προσποιείσαι;  η απάντηση του . Η κουβέντα αλλάζει ξαφνικά και με ένα στόμα μια φωνή και οι δυο υποστηρίζουμε πως πρέπει να ξεχωρίζουμε το έργο από τον καλλιτέχνη και πως ο Νοτης ήταν τεράστιος ( στην παρέα μας έχει προστεθεί  μια μπύρα και ένα πατατάκι και αρχιζουμε κ αναλύουμε το ΧΧΧ Ενθυμιον  ). Για αρχή η κουβέντα ήταν αν το σιντί ΕΝΑ ή το σιντί ΔΥΟ είναι το καλύτερο.
Εγώ διάλεξα cd ΕΝΑ
Παπαρούνα / Και Δεν Μπορω / Στράτος

CD ΔΥΟ ο ΓΚ
Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει / Πόση μοναξιά / Με τα Μάτια Μιλάμε Εμείς

Ακούστηκε η ατάκα Ποιο παιδί σου αγαπάς περισσότερο  , εκεί αποφασίσαμε και οι δυο ότι το ΧΧΧ Ενθυμιον είναι ένα έργο τέχνης για τον Λούβρο και δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις σε ΕΝΑ και ΔΥΟ.
Εγώ πέρασα την στρατιωτική θητεία με την διπλή κασέτα του Νότη ο ΓΚ έναν παιδικό μεγάλο έρωτα με άδοξο τέλος ( πάλι καλά που οι μπύρες είναι στις 2 κ δεν έχει πάει ακομα 2 να κλείσω .
Μπύρες vs Πατατάκια 2-1 φεύγουμε από τον Νότη έχοντας ακούσει στο κινητό τα αγαπημένα μας κομμάτια  κ λέω αν θέλει να ακούσουμε κάποιο άλλο λαικό τραγούδι . Σαν να τον έβαλε ο διάβολος ΒΑΛΕ ΣΤΡΑΤΟ λέει , έχεις προτίμηση λέω
ΖΗΤΩ ΑΚΡΟΑΣΗ ΘΕΟΥ ( μπλέξαμε σήμερα σκέφτηκα αμέσως από μέσα μου )

 

σαν σύγκρουση μετωπική είναι η αγκαλιά σου καλύτερα στην φυλακή παρά με τα φιλιά σου.
Μπύρες vs Πατατάκια 4-1 .
2 παρά ώρα να κλείσουμε λέω. Σε περιμενει κανείς σπίτι λέει ΟΧΙ απαντώ είναι έξω για δουλειές λέω απόγευμα θα γυρίσει . ΜΙΑ ΧΑΡΑ απαντά . Κλείσε κουρτίνες άνοιξε ένα Ζβαν  πάρε φρυγανιές ένα κόρνε μπιφ κ βάλε MAIDEN-Trooper.

Λυπάμαι που στο λεω ΓΚ είμαι Metallica του λέω όχι τοσο Maiden . Γυάλισε το μάτι του.
ΕΓΩ μου λέει δίπλα από την εικόνα του Ζιοβάνι έχω τον Στιβ Χάρις Τέλη μου ( έτσι με λέει χαϊδευτικά ) και εσυ μου λες για ένα συγκρότημα που έκανε καριέρα από τα μπλούζάκια που φοράνε οι τηλεπερσόνες, μήπως εννοεις τους  Ramones ? Άλλο υπερεκτιμημένο Boy Band  Τέλη . Θέλω να αλλάξω κουβέντα. Έρχεται ηχητικό μήνυμα στο κινητό του και βάζω το αγαπημένο μου από Metallica

Αχ βρε Rollin Under πόσο λείπεις.
Δεν ξέρω αν είναι καλή ατάκα για πέσιμο αλλά ο ΓΚ ζητάει Πίσσα Και Πούπουλα

Τελη δεν γράφονται πλέον τέτοια άσματα . Συμφωνώ ΓΚ του λέω και προχωράμε ησυχα κ ωραία στο να πιουμε ακομα μια μπύρα ( έχει χαθεί ο αριθμός ) κ στο ΔΕΥΤΕΡΟ ζβαν .
Τέλη ( πλέον είναι φανερό ότι οι μπύρες είναι πολλές και ικανοποιητικές για να φτιάξεις κεφάλι ) βάλε λίγο ΡΗΓΜΑ ( δυο φορές έχουν παίξει στο χωριό μας ,ποιος να μας πει τι )

Για τον Βίκτωρα

Σιωπή. Ακουμε τους στίχους πίνοντας.
Επειδή σε ξέρω μ αφήνεις να διαλέξω εγώ το επόμενο.Πήρα το ΟΚ.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

PANX NOT DEAD . Σκασμένοι κ οι δυο που δεν ειχα καταφέρει να έρθουν οι PANX Τρίκαλα σε μια χοροεσπερίδα του 4ου Λυκείου.
Τα ζβαν και το κορνε μπιφ αποτελούν παρελθόν. Ζολίτα ή Χουανίτα τα επόμενα
Θέλω ΣΤΙΓΜΑ 90 απαιτεί

Σαs βλέπω κάθε μέρα και να μου χαμογελάτε κι όταν αυτό που θέλετε αποκτάτε χανόσαστε.
Έχεις ρέντα ΓΚ . Έχω απαντά και αμέσως βάζει ΑΡΝΑΚΙΑ

Ζεις για να πεθάνεις  Τέλη μου Μόνος Σου θα φύγεις Μόνος σου
Ανοίγουμε την τελευταία μπύρα ( πως θα καθίσουμε 4 ώρες ακόμα στην δουλεία κανείς δεν το ξέρει αν τα καταφέρω θα είναι θαύμα )
4 και κάτι η ώρα . Πρέπει να μαζέψουμε σιγά σιγά να ανοίξω .
Δυο τραγούδια και έφυγα κύριος  ΗΡΘΑ κύριος ΦΕΥΓΩ
Πάλι Στράτο , Όχι ΜΑΖΩ
Είσαι το λάθος μου το τελευταίο

Θες κ εικόνα τον Στιβ Χαρις λέω . Τελη κάνεις σαματά ηρέμησε κ άκου Μαζώ.
έχω δει ΜΑΖΩ και αγαπώ όπότε απολαμβάνω. Η  μπύρα είναι στην μέση. Γεμίζω το ψυγείο να έχω να πουλήσω τώρα που ήρθε η ώρα να ανοίξω και κάθομαι να ακούσω το τελευταίο.  Μην μου πεις πάτα πλει του λέω …

Τα μπερμπάντικα τα νιάτα,
γλέντησε τα στα γεμάτα.
Μερικές φορές καλύτερα να μασας παρα να μιλάς που έλεγε και η διαφήμιση .

Το επόμενο τετράωρο ήμουν με ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι που λένε και οι Τρύπες αλλά είχα πάντα στο μυαλό μου τι ωραία περάσαμε. Ευτυχώς δεν είχε δουλειά.(δεν είναι σωστό αυτό να το λες στην εποχή που ζούμε αλλά είναι σαν να με λυπήθηκε ο καλός θεούλης)

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Death Disco Athens Open Air Festival έρχεται για πρώτη φορά το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Με αφορμή την δεκαετή παρουσία και συμβολή του στα Αθηναϊκά δρώμενα το Death Disco γιορτάζει διοργανώνοντας το πρώτο του διήμερο open air festival με headliners τους θρυλικούς The Sisters of Mercy και VNV Nation.
Με 14 συγκροτήματα, 2 σκηνές και ένα line up που αυτόματα το καθιστά σαν ένα από τα σημαντικότερα dark alternative events της Ευρώπης, το Death Disco Open Air Festival έρχεται τον Ιούλιο στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να προσφέρει την απόλυτη εναλλακτική πρόταση στην φεστιβαλική ατζέντα του καλοκαιριού.
Σάββατο 22 Ιουλίου 2023
VNV Nation, The Soft Moon, Selofan, Rue Oberkampf, Ploho, Kalte Nacht, Youth Valley
Κυριακή 23 Ιουλίου 2023
The Sisters of Mercy, She Past Away, Actors, Absolute Body Control, Mecano Un.Ltd, Mechanimal, Data Fragments

Top3SistersOfMercy

001.TempleOfLove

002.More

003.Dominion

TheEnd

Για σχόλια – παρατηρήσεις στείλτε μας e-mail radiokatalipsh@gmail.com

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης