Ροή Τοπικά

“Ράδιο-Κατάληψη vol. 7” στο trikalavoice

Γεια σας φίλες και φίλοι. Την προηγούμενη εβδομάδα την αφιερώσαμε στους  Metallica  με αφορμή το νέο τους άλμπουμ. Σήμερα μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς της στήλης . Στήλη με τον αριθμό 7 σήμερα. Το 7 του Eric Cantona του George Best και του Μπάνε .Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο 7 αλλά θα ήταν αναμενόμενο και προβλέψιμο κάτι που η στήλη μας δεν σας έχει συνηθίσει.  Ξεκινάμε  λοιπόν λίγο διαφορετικά σήμερα.

 

TΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Την Μεγάλη εβδομάδα προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο της σειράς Succession με τίτλο Connor’Wedding . Ένα από τα καλύτερα επεισόδια όλων των εποχών όλων των σειρών. Ήδη κλασικό . 48 ώρες μετά την προβολή του στο Imdb η βαθμολογία του ήταν 10 βασισμένο σε 12 χιλιάδες κριτικές. Καταλαβαίνεις μια σειρά ότι αξίζει από τους τίτλους αρχής, εδώ το Succession  παίρνει πάλι δέκα με τόνο.

Tους παρακολουθείς χωρίς να κάνεις skip

Μια σειρά που πήρε το οκ για 3η season είναι το The White Lotus.
Εδώ οι τίτλοι αρχής  της πρώτης σεζόν

Εδώ οι τίτλοι αρχής της δεύτερης σεζόν

 

Το τραγούδι από τους τίτλους αρχής έχει ενταχθεί σε πολλά dj sets και πολλά συγκροτήματα κάνουν είσοδο στην σκηνή με το συγκεκριμένο .
Η σειρά είναι καταπληκτική η σκηνοθεσία η φωτογραφία τα πάντα εντυπωσιακά .

Κλείνουμε το θέμα μουσική και σειρές με το Yellowjackets
Τώρα προβάλλεται η δεύτερη σεζόν, κάθε επεισόδιο και ένα μικρό αριστούργημα λίγο τρομακτικό σε κάποιες σκηνές αλλά είναι σειρά που πρέπει να δεις .
Από μουσική η επίσημη λίστα στο Spotify μιλάει μόνη της .
Στην αγαπημένη μου σκηνή μέχρι στιγμής ακούγεται

 

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Everything  But The Girl – Fuse
Επιστροφή μετά από 24 χρόνια με ένα άλμπουμ που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε δισκοθήκη . Τρέξε  στο πιο κοντινό δισκοπωλείο για να το αγοράσεις  .
ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
Μπορείς να το ακούσεις ΕΔΩ

Yaeji –  With A Hammer
H  Kathy Yaeji Lee κυκλοφόρησε  το ντεμπούτο άλμπουμ της πριν λίγες ημέρες. Ένα album με jazz pop και ambient μελωδίες θα σε συνεπάρει από το πρώτο λεπτό .
ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
Μπορείς να το ακούσεις ΕΔΩ

Poison Ruin – Harvest
Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος από την Φιλαδέλφεια είναι ΕΔΩ. Μια κυκλοφορία που την περιμέναμε πως και πως. Το PUNK album της χρονιάς.
ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ
Μπορείς να το ακούσεις ΕΔΩ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ –  SINGLES

O The Weeknd  κυκλοφόρησε το πρώτο single για την σειρά του The idol στο HBO. To κομμάτι είναι μια συνεργασία με τον  FUTURE  και λέγεται Double Fantasy

Οι  Underworld  κυκλοφόρησαν νέο single. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.
And The Colour Red

Αχ  Ελλάδα Σ’αγαπώ

Ο Γιάννης Χαρούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία. 12 Ιουνίου Αθήνα και 03 Ιουλίου Θεσσαλονίκη.

Μουσικό Άλσος Καρδίτσα 27/05/2023 Γιάννης Αγγελάκας

Παγκόσμια Ημέρα (μεταξύ άλλων …)


Η Εθνική Ημέρα Χωρίς Παντελόνι είναι μια φανταστική γιορτή που μας υπενθυμίζει ότι η αληθινή ελευθερία απαιτεί μόνο ένα πράγμα, πόδια αδέσμευτα από τα δεσμά του τζιν, του πολυεστέρα ή οποιουδήποτε άλλου υφάσματος. Ο καθαρός αέρας στο γυμνό δέρμα σας σάς ενημερώνει ότι είστε σπίτι και ότι είστε άνετα. Τόσο υπέροχο συναίσθημα είναι αυτό που υπάρχει ακόμη και μια γιορτή αφιερωμένη σε αυτό, και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ονομάζεται «Εθνική Ημέρα Χωρίς Παντελόνι».

 

Και επειδή ως γνωστών , νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, σας έχουμε μια πολύ ωραία συνταγή για σπιτικά Fish Sticks. Πάμε να γράψουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε

1 κομμάτι ψάρι σε φιλέτο (εγώ σας προτείνω μπακαλιάρο ή πέρκα)

5 κ.σ. μουστάρδα

Χυμό από 1 λεμόνι και λίγο ξύσμα

Αλάτι- πιπέρι

Ελαιόλαδο

Φρέσκο θυμάρι ή λεμονοθυμαρο αν έχετε ακόμα καλύτερα.

Τριμμένη φρυγανιά

 

Πλένουμε το ψάρι και το στεγνώνουμε πολύ καλά . Το κόβουμε σε λωρίδες , σε μέγεθος που επιθυμούμε, να θυμίζουν fish sticks.  Σε ένα μπωλ βάζουμε τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το ανακατεύουμε. Βουτάμε τα κομμάτια ψαριού στη μουστάρδα και μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Βάζουμε τα παναρισμένα κομμάτια ψαριού σε ένα ταψί  ρηχό με αντικολλητικό χαρτί , βάζουμε ελάχιστο λάδι από πάνω και ψήνουμε στον αέρα μέχρι να γίνουν ωραία,  χρυσαφένια και τραγανά. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα ωραίο βελούδινο πουρέ πατάτας ή μια κρύα πατατοσαλάτα. Καλή σας όρεξη!

#OutofMyCultiCloset

Π/ Δεν χαμηλώνω το ραδιόφωνο όταν θέλω να παρκάρω

Μ/ Εγώ δεν ξέρω να παρκάρω (ακόμα)

The End

Για σχόλια – παρατηρήσεις στείλτε μας e-mail radiokatalipsh@gmail.com

Αν θες να μας ακούσεις 

Σάββατο 11:00-13:00

Ραδιοφωνική Λέσχη 97.6

Τι Κι Αν Είναι Σάββατο

Π.Μ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης