Site icon TrikalaVoice

Ρελάνς Παπαχρήστου με Τούλα και Χουχουρέλο στον συνδυασμό του

Πασχαλιάτικη αντεπίθεση από τον Σωτήρη Παπαχρήστο στον Δήμο Μετεώρων, καθώς έκλεισε και κατεβάζει με τον συνδυασμό του δυο εξαιρετικά δυνατά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.

 

Έτσι ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και για 2 χρόνια αντιδήμαρχος Οικονομικών (του Αλέκου) Αντώνης Τούλας με δήλωσή του επισημοποιεί την κάθοδό του στον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου.

Αναλυτικά:

“Δήλωση υποψηφιότητας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Παπαχρήστο. Προς τις αγαπητές και αγαπητούς συνδημότες του Δήμου Μετεώρων. Κατόπιν προκυρηξεως των δημοτικών εκλογών στις 8/10/2023 για την ανάδειξη νέας δημοτικής αρχής για τα επόμενα 5 χρόνια θέλω να σας γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον μου να εκλεγω με την ψήφο σας δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου κ. Παπαχρηστου Σωτήρη. Ειδικότερα να σημειώσω ότι εκλεγομαι από το Μάιο του 2014 δηλαδή επί 9 χρόνια έχω υπηρετησει ως δημοτικός σύμβουλος σε διάφορες επιτροπές του Δήμου Μετεώρων αλλά και δύο χρόνια στο δύσκολο και σημαντικό πόστο του αντιδημαρχου οικονομικών πετυχαινοντας την οικονομική εξυγίανση αλλά και βάζοντας αυτόν σε τροχιά ανάπτυξης. Έχω τη διάθεση να εργαστώ αοκνα και να θέσω την εμπειρία και τις γνώσεις μου για την βελτίωση και αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου Μετεώρων. Ελπίζω να είμαι η επιλογή σας και να σας έχω υποστηρικτές, συντρόφους και συνοδοιπόρους σ’αυτη μου την κίνηση”.

 

 

Σε ανάλογο πνεύμα και η δήλωση του Βασίλη Χουχουρέλου:

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ονομάζομαι Βασίλης Χουχουρέλος του Παντελή και της Χρυσούλας. Έχω καταγωγή από τη Βλαχάβα.. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Κομάτα ιδ.υπαλληλος και πατέρας δύο παιδιών. Όλα τα χρόνια εργάζομαι ως χειριστής μηχανημάτων έργου σε διάφορες ιδιωτικές εταιρίες, καθώς στο δήμο Μετεώρων ως χειριστής φορτωτή και σαρώθρου. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως χειριστής στην Δ.Ε.Υ.Α Τρικάλων. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων και της θεωρίας. Είμαι άνθρωπος των έργων. Αυτό είναι που μας ενώνει με τον Σωτήρη Παπαχρήστο. Η πράξη και η αποτελεσματικότητα. Αυτό είναι και το βασικό στοιχείο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Μετεώρων. Μέσω της απασχόλησης μου βλέπω καθημερινά τα προβλήματα του τόπου μας. Κρατάνε χρόνια χωρίς κανένα ενδιαφέρον από τους αρμοδίους για την επίλυσή τους. Στόχος μου δεν είναι να εξελιχθώ στα κοινά. Όχι! Στόχος μου είναι να προσφέρω σ΄αυτό το τόπο. Να συμμετέχω σε μια ομάδα που θα οικοδομήσει συνθήκες, κίνητρα και υποδομές έτσι ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στο τόπο μας και αυτά με τη σειρά τους να δημιουργήσουν το δικό τους πυρήνα ζωής. Κοινό όραμα της ομάδας Παπαχρήστου είναι η αναδείξει του δήμου Μετεώρων σε πρότυπο Δήμο για την ευημερία των πολιτών. Για όλα αυτά, Φίλες και Φίλοι δέχθηκα τη πρόταση του Σωτήρη Παπαχρήστου και μετέχω στο συνδυασμό του. Δεν θα εργαστούμε με τα λόγια άλλα με τα έργα μας”.

Exit mobile version