Τοπικά

Ριζική ανανέωση στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου. 10 στα 11 νέα μέλη!!!

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων στέλνει πολλαπλά μηνύματα και προς πολλές κατευθύνσεις, κυρίως δε δείχνει πως ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας του νομού μας παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός.

 

Το σημαντικότερο στοιχείο που ξεχωρίζει το trikalavoice.gr  έχει να κάνει ασφαλώς με την ανανέωση η οποία επιτεύχθηκε σε σχεδόν απόλυτο βαθμό καθώς τα δέκα (10) από τα έντεκα (11) μέλη του εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι νέα!… Από το απερχόμενο Δ.Σ. επανεκλέχτηκε μόνο ο Λευτέρης Καραγεώργος.

Οι περισσότεροι δε εξ αυτών είναι στην ηλικιακή ομάδα των 45-55 και έρχονται να εκφράσουν προφανώς τις προσδοκίες και νέων συναδέλφων τους που επέστρεψαν στην πόλη, πολλοί ακόμη και από το εξωτερικό, έχοντας βαριά βιογραφικά και επιστημονικές διακρίσεις.

Το νέο Δ.Σ., υπό της ηγεσία της νέας προέδρου Μαρίας Αθανασίου-Γιαγιάκου φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, ενώ τόσο η ίδια η νέα πρόεδρος όσο και ο επικεφαλής του έτερου συνδυασμού Άγγελος Κόντος έκαναν ενωτικές δηλώσεις και προς αυτή την κατεύθυνση.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επόμενων εβδομάδων και υπενθυμίζεται πως σε αυτό έχουν εκλεγεί οι:

 

Αθανασίου-Γιαγιάκου Μαρία

Ζήσης Χρήστος

Γκαραβέλλας Στέφανος

Ψιλούτσικου Μαρία

Μπαλωμένος Κωνσταντίνος

Λαλέτσογλου-Λάσχου Ελενη

Κόντος Αγγελος

Καραγεώργος Ελευθέριος

Τριγώνη Ευαγγελία

Τσιμπίδας Απόστολος

Μπαλοδήμος-Παπαδόπουλος Στέργιος-Ηλίας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης