Τοπικά

Σάρωσε τα ορεινά της Πύλης ο Μαράβας (φώτο)

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εξορμήσεων στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης  και επαφών του με τους δημότες Πύλης, παραβρέθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου παραμονή του Αγίου Πνεύματος στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του τους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστο Ζιάκα, Οικονομικών  κ. Μάκη Παπαγεωργίου , Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα ,τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήρη Αγγέλη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων κ. Κων/νο Ποντίκα, παρακολουθώντας τον Εσπερινό στο Εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας Γόμφων και την Αρτοκλασία.

 

Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος παραβρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Βαθυρέμματος όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθυρέμματος κ. Μιχάλης Μπαλάς,  συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του στον Δήμο Πύλης τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλειο Αναγνώστου, την  Αντιδήμαρχο  Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Χαράς Καλιώρα, τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Κων/νο Ζούρτο, τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήριο Αγγέλη, την Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινής Οικονόμου, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία και εν συνεχεία το δημοτικό μουσικό πρόγραμμα, στον  καταπράσινο εξωτερικό χώρο κάτω από τον ίσκιο των πλατάνων.

Κατόπιν ο κ. Μαράβας συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βασίλειο Αναγνώστου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιο Πολυγένη, άδραξε την ευκαιρία και επισκέφθηκε τα γειτονικά Χωριά με πρώτο σταθμό την Τοπική Κοινότητα Παράμερου, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Αναγνώστου λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί στο Χωριό.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας τόνισε ότι σύντομα θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν για την βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας του Χωριού.

Επίσης διαπίστωσαν κάποια προβλήματα που ήδη υπάρχουν και πολλά εξ’ αυτών έχουν αποκατασταθεί.

Ο δεύτερος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Λιβαδοχωρίου όπου ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας κ. Γεώργιο Πολυγένη, σε όλο το μήκος και πλάτος του Χωριού διαπιστώνοντας ότι οι δρόμοι πρέπει να τσιμεντωθούν ή να ασφαλτοστρωθούν  παίρνοντας έτσι μία καλή εικόνα της Κατάστασης του Χωριού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης