Τοπικά

Σακκάς… ΚΑΠΗ έσωσεν!!!

Επικράνθησαν σφόδρα τα 250 και πλέον άτομα της τρίτης ηλικίας της πόλης και της επαρχίας μας στο άκουσμα της είδησης ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη από καιρό τριήμερη εκδρομή της Πρωτομαγιάς των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων στη Ζάκυνθο.

 

Με ενέργειες του αντιδημάρχου Νίκου Σακκά είχε εξασφαλιστεί η μετάβαση εκεί, η διαμονή με ημιδιατροφή και η επιστροφή με κόστος μόλις… 30 € κατ’ άτομο.  Τα πέντε πούλμαν με τα 250 άτιμα θα αναχωρούσαν αύριο Σάββατο και θα επέστρεφαν Δευτέρα. Κι ενώ οι προετοιμασίες γίνονταν κανονικά ξαφνικά στις αρχές της εβδομάδας προέκυψε πρόβλημα με την… επιστροφή, καθώς κήρυξε απεργία για την Πρωτομαγιά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Καίτοι αναζητήθηκαν εναλλακτικές, μετάβαση νωρίτερα και επιστροφή νωρίτερα ή αργότερα, δεν βρέθηκε λύση καθώς δεν υπήρχαν είιτε ξενοδοχεία διαθέσιμα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, είτε πούλμαν.

Έτσι η εκδρομή αναβλήθηκε, τα χρήματα θα επιστραφούν στα μέλη των ΚΑΠΗ, ωστόσο πληροφορούμαστε ότι ο Νίκος Σακκάς δεν υποχωρεί και ήδη κάνει κινήσεις για να κλείσει την ίδια εκδρομή με το ίδιο κόστος για το τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου. Γιατί νοιάζεται πραγματικά για το λαό!!!… Σακκάς… ΚΑΠΗ έσωσεν…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης