Τοπικά

Σεμινάριο για την ορεινή Πέρδικα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις  19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Κέντρου στην πλειοψηφία τους Κυνηγοί.

Η  αυλαία της εκδήλωσης άρχισε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανασίου Μανούρα  ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας ότι οι δραστηριότητες  του  Κυνηγετικού  Συλλόγου Πύλης  συμβάλλουν στην  Τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής, την ενδυνάμωση της Τοπικής Οικονομίας και ειδικά να ενισχυθεί ο χειμερινός Τουρισμός σε συνεργασία με την Τ.Α. και συγκεκριμένα με  τον Δήμο Πύλης και τους υπόλοιπους Τοπικούς Φορείς.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία του κ. Νικολάου Μάνιου  Περιβαλλοντολόγου-Δασολόγου ,Επόπτης της Ε.Κ.Π. Κόζιακα και Προϊστάμενος  του Γραφείου Θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων,   ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά το θέμα «Ορεινή Πέρδικα) διατροφικές συνήθειες , τρόπος διαβίωσης πληθυσμού, θνησιμότητα.

Στην συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/νος Σκρέκας ανέφερε ότι το κυνήγι πέρα από χόμπι αποτελεί και μία ευκαιρία για Περιφερειακή Ανάπτυξη, αλλά και την τόνωση του Τουρισμού στην περιοχή.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους ,αναφερόμενος στον Πρόεδρο  και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους έδωσε τα ειλικρινά του συγχαρητήρια για ότι προσφέρουν στον Δήμο Πύλης.

Συνεχίζοντας οκ. Μαράβας τόνισε απευθυνόμενος στους κυνηγούς ότι είστε οι φύλακες των βουνών και των Δασών συμβάλλοντας συγχρόνως στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σαν δήμος Πύλης  είμαστε στο πλευρό σας στο μέτρο του δυνατού και σας στηρίζουμε.

Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, στον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Πύλης κ. Κων/νο Ζούρτο, στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Ούτρα.

Παρευρίσκοντο επίσης η Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο κ. Ηλίας Γιανναράς Γραμματέας της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, Πρόεδρος του Κ.Σ. Πειραιά και Γραμματέας ΟΚΑΔΕ. , ο Πρόεδρος της Ζ΄ Κ.  Ομοσπονδίας  κ. Μπαλατσός  Ευάγγελος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης