Τοπικά

Σε Αγιασμούς σχολείων ο βουλευτής Θ. Λιούτας

Για το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς, ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο στις Καρυές, καθώς και το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο του τόπου μας.

 

 

Ο Θανάσης Λιούτας πιστός στην παράδοσή του, κάθε χρόνο να επισκέπτεται σχολεία του τόπου μας για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και φέτος βρέθηκε δίπλα στη μαθητική και στην εκπαιδευτική κοινότητα, ευχόμενος, όλοι οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία! Ειδικότερα, ο κ. Λιούτας απευθύνθηκε στους μαθητές και στους καθηγητές, υπογραμμίζοντας ότι, φέτος έχουμε την ευκαιρία να αρχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη σχολική χρονιά με δια ζώσης εκπαίδευση.

«Επιστρέφετε στον φυσικό σας χώρο, στο σχολείο σας. Με σύμμαχο το εμβόλιο, τα σχολεία είναι ανοικτά και σας υποδέχονται». Ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε, ότι το σχολείο είναι υψίστης σημασίας, και για τους μαθητές μας, αλλά συνολικά και για την κοινωνία μας.

«Όλες του οι βαθμίδες συντελούν διαδοχικά στην εξέλιξη των παιδιών μας και στην προετοιμασία για το μέλλον τους. Το σχολείο είναι πάντα εδώ για τα παιδιά μας. Ακόμη και μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, η εκπαίδευση συνολικά, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές λειτούργησαν με πειθαρχία, όλοι εξοικειώθηκαν με την τεχνολογία και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Σας αξίζουν συγχαρητήρια!», δήλωσε ο κ. Λιούτας.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής πάντα βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής μας μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, πάντοτε εργαζόμενος για το συνολικό συμφέρον. Αυτό μάλιστα είναι ένα γεγονός, το οποίο χαρακτήριζε τον Θανάση Λιούτα, ακόμη και πριν την ενασχόλησή του με τα κοινά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ, κ. Νεκτάριος Μπαζής μετά την τέλεση του αγιασμού, ο Θανάσης Λιούτας είχε κατασκευάσει και είχε δωρίσει ένα θερμοκήπιο στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Τρικάλων, πριν 15 χρόνια και συνεχίζει να το συντηρεί κατασκευαστικά έως σήμερα. Το θερμοκήπιο αποτέλεσε και αποτελεί μια πάρα πολύ όμορφη και δημιουργική απασχόληση για όλα τα παιδιά του σχολείου. Τους δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούν με τη γη, να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά, να ανακαλύψουν μια ενδεχόμενη κλίση και σίγουρα να απολαύσουν όλα τα οφέλη που χαρίζουν στον άνθρωπο, η παραγωγή και η ενασχόληση με τη γη. Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των μαθητών μας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης