Τοπικά

Σε εξέλιξη τα έργα στο βόρειο τμήμα του Ε-65. Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αποσκοπώντας στην ομαλή, εύρυθμη, απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση του κοινού – χρηστών οδικού δικτύου και στην ομαλή εκτέλεση – πρόοδο του έργου: : ΜΕΛΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. (Ε-65 S3, 144+000-Α/Κ ΕΓΝΑΤΙΑ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΣΗΣ UP KO56 (Χ.Θ.149+523,91) – (Α/Κ ΟΞΥΝΕΙΑΣ Χ.Θ. 149+523) που βρίσκεται σε περιοχές ευθύνης της Δ.Α. Τρικάλων, αποφασίζεται:

 

 

Η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της Επαρχ. Οδού σύνδεσης της Τ.Κ. Οξύνειας Καλαμπάκας με το 37ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων – Μουργκανίου – Γρεβενών και συγκεκριμένα από το 0,200 km σημείο από την εν λόγω διασταύρωση και για μήκος 180μ. σε αμφότερες τις κατευθύνσεις, για το χρονικό διάστημα από την Κυριακή 01/01/2023 μέχρι και την Παρασκευή 30/06/2023 καθ’ όλο το 24ωρο.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω ήδη κατασκευασμένης προσωρινής παρακαμπτήριας οδού επί της υφιστάμενης ΚΟ56.

Για τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να χρησιμοποιηθούν πινακίδες (πληροφοριακές, ρυθμιστικές και αναγγελίας κινδύνου), βέλη, προειδοποιητικοί (αναλάμποντες) φανοί κ.λπ., ενώ η εκτροπή – κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με ρυθμιστικές πινακίδες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στα σημεία από την ανάδοχο εταιρεία, η οποία είναι αρμόδια να λάβει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια πραγματοποίησης των εργασιών, ενώ της επισημάνθηκε επιπλέον ο κυκλοφοριακός εξοπλισμός πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν παράλληλα με τις λοιπές, εν ισχύ, Αποφάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Υπηρεσίας μας για περιοχές ευθύνης της Δ.Α. Τρικάλων.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης