Τοπικά

Σε κλίμα οδύνης το “τελευταίο αντίο” στον Γιώργο Γώγο

Με δάκρυα στα μάτια δεκάδες συγγενείς και φίλοι, συνάδελφοι, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, αποχαιρέτησαν σήμερα τον Γιώργο Γώγο, επιτελάρχη του Δήμου Πύλης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Έλενα με την οποία έκανε μια υπέροχη οικογένεια, με δυο παιδιά. Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης πατέρας Δημήτριος Κατσαρός λύγισε στον αποχαιρετισμό του “σε έναν καλό φίλο, έναν άνθρωπο με γεμάτη καρδιά”. Ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης στον επικήδειο λόγο του μίλησε για έναν “καλό άνθρωπο πρώτα και πάνω απ’ όλα. Πορευτήκαμε μαζί για δεκαετίες  και εκτίμησα ιδιαίτερα το ήθος και την ειλικρίνειά του, αυτά που αφήνει προίκα πια στην οικογένειά του”. Εκ μέρους των συναδέλφων του δημοτικών υπαλλήλων επικήδειο έβγαλε η γενική γραμματέας του Συλλόγου Φανή Χασιώτη.

Αυτός που δεν άντεξε το φορτίο και μίλησε με λυγμούς για τον εκλιπόντα ήταν ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο οποίος έχασε τον πιο στενό του συνεργάτη την τελευταία 10ετία στο Δήμο, λογογράφο του και όχι μόνο.

Αιωνία του η μνήμη.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης