Τοπικά

Σε λειτουργία ξανά το εργοστάσιο της LA FARM: “Συνεχίζουμε με σεβασμό στη φέτα Π.Ο.Π.”

Εξελίξεις στην υπόθεση της LA FARM από την οποία αφαιρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η πιστοποίησή της  για το προϊόν «ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.». Η γαλακτοβιομηχανία των Τρικάλων προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών το οποίο με απόφασή του το μεσημέρι της Πέμπτης αναστέλλει την απόφαση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και συνεπώς το εργοστάσιο μπορεί να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

“Η εταιρία LA FARM AE, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη,  προσέφυγε εναντίον της απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ  που της είχε επιβάλει την άρση της πιστοποίησης της. 

Εξεδόθη σήμερα από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών προσωρινή διαταγή που  αναστέλλει την απόφαση αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου. 

Αυτό μάλιστα συμπίπτει και ταυτίζεται με τις Εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιακών  ελεγκτικών μηχανισμών, οι οποίοι εισηγούνταν την πιστοποίηση μας

Η LA FARM AE συνεχίζει απρόσκοπτα την δραστηριότητα της, σεβόμενη την εθνική  και κοινοτική νομοθεσία που διέπει το εθνικό μας προϊόν ΦΕΤΑ ΠΟΠ, και  διασφαλίζοντας έτσι τους χιλιάδες συνεργάτες κτηνοτρόφους μας, τους εκατοντάδες  εργαζόμενους μας και τους προμηθευτές μας, καθώς και τους πελάτες στο εξωτερικό και στην εγχώρια αγορά”. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης