Τοπικά

Σε Νέα Ζωή – Καστράκι – Ορθοβούνι – Μεγάλη Κερασιά ο Παπαχρήστος

Κυριακή με την αρχή της μέρας και την αρχή του μήνα, οι “Ανοιχτοί Ορίζοντες” κινήθηκαν στον άξονα Νέα Ζωή – Καστράκι – Ορθοβούνι – Μεγάλη Κερασιά.

 

 

Η κατάσταση του οδικού και αγροτικού δικτύου σε αρκετά σημεία, δείχνει πόσο κοντά αλλά και πόσο “μακριά” βρίσκονται αυτά τα χωριά.

Εδώ οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την καθαριότητα, την ευταξία, τις πλατείες, τους δρόμους και την διατήρηση των ηθών και εθίμων.

Περίμεναν να σφίξουν το χέρι του Σωτήρη Παπαχρήστου, να ακούσουν και να συζητήσουν από κοντά τους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος του αναφορικά με τους τρόπους διάσωσης του παραδοσιακού μας πολιτισμού, της ανάδειξης και προβολής των φυσικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών τους μνημείων ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για την εξωστρέφεια που πρέπει να επιδείξει ο Δήμος συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια με θέμα τον πολιτισμό και τον θρησκευτικό τουρισμό.

Δήλωσαν τέλος, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Σωτήρη Παπαχρήστου και στο συνολικό όραμα του συνδυασμού του για έναν Δήμο που δεν θα είναι πια ο “φτωχός συγγενής” της Θεσσαλικής Περιφέρειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης