Τοπικά

Σε συνέδριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας ο Γιώργος Χονδρός

Εκ των κεντρικών ομιλητών διήμερου συνεδρίου που διοργάνωσε η Ακαδημία της Ευαγγελικής Εκκλησίας, το ινστιτούτο RosaLuxemburg και η Ομοσπονδία Γερμανικών Συνδικάτων DGB, ήταν το Τρικαλινό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα του συνεδρίου που έλαβε χώρα στην έδρα της Ακαδημίας της Ευαγγελικής Εκκλησίας στο  DadBoll της Γερμανίας ήταν το επίκαιρο όσο ποτέ: «Αλλάζει η Ευρώπη; Εναλλακτικές πολιτικές για την έξοδο από την κρίση».

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η εμπειρία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας. Ο Γιώργος Χονδρός, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ανέλυσε με σαφήνεια τα όσα συνέβησαν  τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας και την εμπειρία της «Αριστερής διακυβέρνησης» την περίοδο 2015-2019.

Η Ακαδημία παρακολουθώντας τις διαδικασίες και την συζήτηση ανάμεσα στην Αριστερά την Σοσιαλδημοκρατία και τους Πράσινους, επιχείρησε να συνδράμει και να συμμετέχει, καλώντας και τις τρεις πολιτικές οικογένειες. Το SPD δεν απάντησε ποτέ ενώ οι Πράσινοι ήταν πολύ πρόθυμοι αλλα έχουν σήμερα το συνέδριό τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης