Τοπικά

Σε φωτογράφιση για καλό σκοπό ο δικός μας Antonis Cooken

Eιλικρινά χαιρόμαστε όταν δικοί μας Τρικαλινοί συμπολίτες συμμετέχουν σε κοινωφελείς καμπάνιες  χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας! Ο λόγος για τον δικό μας  μάγειρα του κάμπου  antonis cooken  που όπως λέει και ο ίδιος ” Δεν έχω κάτι να κερδίσω πέραν της ψυχικής πληρότητας που δίνει η προσφορά μου!

 

Είναι ωραίο να ξέρω ότι έβαλα και εγώ με την παρουσία μου έστω ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο κόσμο!!! Κάπως έτσι έγινε και με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο “Αρωγή 12+” όταν μου πρότεινε ο φωτογράφος Λυμπερόπουλος Παναγιώτης να στηρίξω την όλη προσπάθεια και αμέσως το δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά όταν έμαθα για τα προγράμματα, την φιλοσοφία του συλλόγου αλλά και τις οδηγίες προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν άτομα ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΕΘΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ από ουσίες αλκοόλ, τζόγο, βουλιμία, ανορεξία. Για παράδειγμα τα ναρκωτικά είναι μια από τις πιο συχνές εξαρτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και όχι μόνο.”

 

Στη φωτογραφία φορά ένα από τα μπλουζάκια του συλλόγου που δίνεται δωρέαν σε όσους τον στηρίζουν! Θέλεις να αποκτήσεις και εσύ  ένα μπλουζάκι του Συλλόγου Αρωγή 12+ και να μάθεις περισσότερα;
Επικοινώνησε μαζί τους για περαιτέρω πληροφορίες.
Τηλ. Επικοινωνίας: 23920 73407. Λέμε ΟΧΙ στις εξαρτήσεις ΝΑΙ στην ζωή!!!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης