Τοπικά

Σοκαρισμένα τα Τρίκαλα από το χαμό του Χρήστου Ράδου

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το χαμό του Χρήστου Ράδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες αργά το απόγευμα στο σπίτι του.

 

Ο 57χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής το τελευταίο  24ωρο ώρες και καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις του στο τηλέφωνο τον αναζήτησε οικείο του πρόσωπό του, το οποίο και τον βρήκε νεκρό  στο πατρικό του σπίτι που ήταν στην ίδια γειτονιά που διέμενε με την οικογένειά του. Ο θάνατος αποδίδεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Χρήστος  Ράδος ήταν έντονα κοινωνικός. Τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στο Βελιγράδι όπου φοίτησε στην Γυμναστική ακαδημία αλλά Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογεειακή επιχείρηση  ξυλείας μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του.  ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει ένα Wine Bar στην Καρανάσιου, το Gallo Nero. Ήταν άλλωστε μεγάλος γνώστης του οίνου και εκ των πιο δραστήριων μελών του Συλλόγου Οινοφίλων “Οινέας”.

Γνωστός κι αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους μιας και είχε μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στις αρχές της δεκαετίας του 70 ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992 επί θητείας  Κώστα Γεραγόρη  μαζί με τους φίλους του, Δημήτρη  Παπαδογεώργο, Λάκη Πρεμέτη, Νίκο Παζαϊτη,   Σωτήρη Μιχαλίτση, Χρήστο Τοζάρο και άλλους,  με τους οποίους αγωνίστηκε στην ομάδα της συνοικίας,  που πρόσφατα  μετονομάστηκε ΑΕΤ/Αρης Αγίας Μονής και συμμετέχει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ιώ Τόγελου και είχε τρία παιδιά, την Εβελίνα, τον Μιχαήλ Αγγελο και την Σμαράγδα.

Η κηδεία θα γίνει πιθανότατα αύριο.

Στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ, δεύτερος από δεξιά πάνω, μαζί με Βαγγέλη Πουλιανίτη Λάκη Πρεμέτη, Καραδήμο κ.α..

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης