Τοπικά

Στήριξη από την Δημοτική του ομάδα έλαβε ο Μαράβας: “Μαζί για νέα 4ετία”

Την ισχυρή θέληση για τη συνέχιση της ομολογουμένως επιτυχημένης δημαρχιακής θητείας, κατέγραψε η συνάντηση της δημοτικής ομάδας του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Τόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού Δήμαρχος Κώστας Μαράβας, όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι δήλωσαν πως θα συνεχίσουν  αποφασιστικά την απαρέγκλιτη πορεία στο δρόμο των επιτυχιών και της περαιτέρω ανάπτυξης.

 

 

Η κοινή πεποίθηση, οι συντονισμένες ενέργειες, ο εξελικτικός βηματισμός, το συλλογικό όραμα, η συνταγή επιτυχίας τής αποτελεσματικής δημοτικής ομάδας.

Οι ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις και ιδέες, ο συγκερασμός και η μαεστρική σύνθεση τους,  το «εμείς» έναντι του «εγώ»,  ήταν  η πυξίδα της επιτυχημένης συνεργασίας.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσαν την ισχυρή θέληση των δημοτικών συμβούλων για την εκ νέου  στήριξη του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με επικεφαλής τον Κώστα Μαράβα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ανέφερε πως στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου η αποτελεσματική ομάδα  θα είναι η προμετωπίδα του αγώνα εμπλουτισμένη με τις νέες προσθήκες. Θα συνυπάρχει η πείρα με τον ενθουσιασμό, η αποτελεσματικότητα με τις νέες προτάσεις, το «άκουσμα» της κοινωνίας  με την άρτια οργάνωση, το ήθος και η εντιμότητα με την επιθυμίας της ευσυνείδητης προσφοράς και τέλος,  η ώριμη σκέψη με την επιθυμία της υπέρβασης.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην επιτυχία της τρέχουσας δημαρχιακής θητείας, που θα μείνει στην ιστορία για τα πολλά μοναδικά έργα, που έγιναν πραγματικότητα ύστερα από επίπονη, συνεχή και οργανωμένη προσπάθεια όλων.

 Έργα που ήταν χρόνια  επιθυμία των δημοτών, όπως το στάδιο Παλαιομοναστήρου, το κλειστό γυμναστήριο Πύλης, η λιμνοδεξαμενή Παλαιομοναστήρου, ο βιολογικός καθαρισμός Πύλης, η παραποτάμια περιοχή του Πορταικού ποταμού, η κεντρική πλατεία της Πύλης, το ξεμπλοκάρισμα του φράγματος Μεσοχώρας και Πύλης. Έργα ορόσημα με ιδιαίτερη βαρύτητα  παρακαταθήκης για το μέλλον όλου του δήμου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης