Τοπικά

Στα “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” ο Σιμορέλης. Τι είπε με τους αδελφούς Σαράντη

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε επιχειρήσεις του νομού μας ο Χρήστος Σιμορέλης, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με τους ανθρώπους του επιχειρηματικού γίγνεσθαι. Την Πέμπτη βρέθηκε στην έδρα του ομίλου των αδελφών Σαράντη στα Τρίκαλα, στα  «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.».

 

 

Ο Χρήστος Σιμορέλης ενημερώθηκε από τους αδελφούς Σαράντη, Τάκη και Μιχάλη, αλλά και από στελέχη της  διοίκησης για θέματα που αφορούν τους στόχους της εταιρείας και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, τις επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη όπως και την ισχυροποίηση των προϊόντων της αποκτηθείσας ιστορικής βιομηχανίας αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑΣ με σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τη διοίκηση τέθηκαν θέματα σχετικά τις πολιτικές που στηρίζουν τον τομέα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής γάλακτος και την στήριξη της κτηνοτροφίας και της οικονομίας, την πράσινη διαχείριση των βιομηχανικών εκροών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις του ομίλου στο ανθρώπινο δυναμικό και στον τομέα της τεχνικής εξειδίκευσης και εκπαίδευσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης