Τοπικά

Στα Τρίκαλα κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ

Στις 3 Οκτωβρίου 2023, κλιμάκιο μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποτελούμενο από τους:

 

 

1.Βασίλης Πολυμερόπουλος, Προεδρεύων της Ε.Ε.

  1. Δημήτρης Ακτύπης
  2. Γιώργος Πετρόπουλος
  3. Στέφανος Σαβόπουλος
  4. Άκης Σωτηρόπουλος

και από εκπροσώπους του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων, μετά από επίσκεψη σε πληγείσες, από τη θεομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου 2023, περιοχές των Τρικάλων, πραγματοποίησε σύσκεψη στην αίθουσα του  Μουσείου Τσιτσάνη, με θέμα την καταγραφή των προβλημάτων των εργαζομένων από τις πρόσφατες πλημμύρες και την περαιτέρω στήριξή τους.

Στην σύσκεψη, η οποία συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Τρικάλων κ. Ηλία Τσιμπίδα, κλήθηκαν και παρευρέθηκαν, εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και εργαζόμενοι στο Δημόσιο του Νομού Τρικάλων, όπου και καταγράφηκαν οι ανάγκες τους μετά τις πλημμύρες και οι προτάσεις τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., είχε ενισχύσει ΑΜΕΣΑ τα Ν.Τ. της Θεσσαλίας, με το ποσό των 10.000 € για την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων των πλημμυροπαθών. Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Τρικάλων, μοίρασε ισόποσα το ποσό των 2.000 €, στις αρμόδιες υπηρεσίες, των τεσσάρων Δήμων του Νομού Τρικάλων.

Με νεότερη απόφασή της η Ε.Ε. στο πλαίσιο έκφρασης αλληλεγγύης και στήριξης των εργαζομένων, αποφάσισε ως επιπλέον οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 15.000€ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης