Τοπικά

Στα Τρίκαλα ο Αγοραστός-Επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας

Στα Τρίκαλα βρέθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και μαζί με τον αναπληρωτή αυτού, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη προσέτρεξαν για ενίσχυση των δυνάμεων μέσα στην πόλη και περιφερειακά.

 

Ο περιφερειάρχης ήρθε σε επαφή με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, ενημερώνοντάς τον για την ένταση των φαινομένων και ζητώντας τη βοήθειά του. Ο υπουργός έθεσε τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αγοραστός-Μιχαλάκης, μαζί με τον συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελο Φαλάρα επιθεώρησαν και τους ποταμούς της περιοχής, η στάθμη των οποίων πάντως δεν έχει ανέβει σημαντικά. Παράλληλα ενήργησαν για την άντληση των υδάτων από τα υπόγεια του Νοσοκομείου.

Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης “η Περιφέρεια παραμένει σε επιφυλακή και όλες οι δυνάμεις της είναι έτοιμες να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή”. Τα φαινόμενα πάντως ευτυχώς δείχνουν να εξασθενούν.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης