Site icon TrikalaVoice

Στα Τρίκαλα ο Αγοραστός-Επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας

Στα Τρίκαλα βρέθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τετάρτης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και μαζί με τον αναπληρωτή αυτού, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη προσέτρεξαν για ενίσχυση των δυνάμεων μέσα στην πόλη και περιφερειακά.

 

Ο περιφερειάρχης ήρθε σε επαφή με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, ενημερώνοντάς τον για την ένταση των φαινομένων και ζητώντας τη βοήθειά του. Ο υπουργός έθεσε τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ στη διάθεση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αγοραστός-Μιχαλάκης, μαζί με τον συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Ευάγγελο Φαλάρα επιθεώρησαν και τους ποταμούς της περιοχής, η στάθμη των οποίων πάντως δεν έχει ανέβει σημαντικά. Παράλληλα ενήργησαν για την άντληση των υδάτων από τα υπόγεια του Νοσοκομείου.

Όπως δηλώνει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης “η Περιφέρεια παραμένει σε επιφυλακή και όλες οι δυνάμεις της είναι έτοιμες να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή”. Τα φαινόμενα πάντως ευτυχώς δείχνουν να εξασθενούν.

 

Exit mobile version