Τοπικά

Στα Τρίκαλα ο διευθυντής του Μητσοτάκη. Ποιους είδε-Τι είπε

Στα Τρίκαλα βρέθηκε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Στέλιος Κονταδάκης για σειρά επαφών με θεσμικά στελέχη και κομματικούς παράγοντες της Ν.Δ..

 

Ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε την μίνι περιοδεία του από το Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εμφανίστηκε “διαβασμένος” και συνεχάρη, εκ μέρους τον πρωθυπουργού, τον διοικητή Κώστα Γρηγορίου για την εξαιρετική δουλειά στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και στην εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος, τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στα Κέντρα Υγείας Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας.

Τον Στέλιο Κονταδάκη συνόδευαν ο Θεσσαλάρχης της Ν.Δ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο πρόεδρος της τοπικής ΔΕΕΠ Κώστας Τρέλλης και ο γραμματέας αυτής Ιωάννης Κουτσονάσιος.

Ακολούθως μετέβησαν στη Νομαρχία Τρικάλων όπου είχαν συνάντηση “κεκλεισμένων των θυρών” με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, παρουσία του διευθυντού της Π.Ε. Γεωργίου Καρανάσιου. Τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την πρόοδο μεγάλων έργων για το Νομό, αλλά και “κομματικής βάσης” και οργάνωσης.

Ο Στέλιος Κονταδάκης συναντήθηκε στη συνέχεια με τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου συζήτησαν για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται σε αυτή. Τελευταίος σταθμός η Α.Δ. Τρικάλων και η συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Στέργιο Νίντο.

 

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης