Τοπικά

Στα Τρίκαλα πάθαμε Μπακογιάννη…(;)

Άναψε και φέτος το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας σε μια περίοδο δύσκολη και συνάμα περίεργη για όλους μας.

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση η δημοτική αρχή της πόλης μας άναψε το δέντρο. Μόνο που εκτός από το επίσημο κανάλι του YouTube που έδειχνε την εκδήλωση μαζεύτηκαν και αρκετοί πολίτες εκείνη την ώρα για να το δουν να ανάβει.

Άραγε όλοι αυτοί που συγκεντρώθηκαν να δουν την φωταγώγηση του είναι ασυνείδητοι πολίτες ;; Τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τοπικών πολιτικάντιδων star συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Λάθος η ώρα που επέλεξε να το κάνει , κίνδυνος για τη δημόσια υγεία το event κτλ κτλ.
Το θέμα είναι πως δυστυχώς οι συνθήκες επιτρέπουν να γίνονται τέτοιου είδους κριτικές. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου έπαθε Κώστα Μπακογιάννη σαν σε άλλο συντριβάνι μόνο που δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση. Θα μπορούσε Ναι να το ανάψει μετά τις 9 που υπάρχει και η απαγόρευση. Αλλά ποιος μας λέει ο,τι την επόμενη ημέρα δεν θα συγκεντρωνόταν το ίδιο πλήθος κόσμου να φωτογραφήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να αναζητήσει λίγη ξεγνοιασιά μέσα στην μουντή πραγματικότητα. Με ενοχλεί που στον τοπικό δημόσιο λόγο κυριαρχεί η υποκρισία. Διότι οι ίδιοι που έκριναν την όλη “εκδήλωση” είναι οι ίδιοι που το προηγούμενο διάστημα έπιναν τις ποτάρες του στα ίδια μαγαζιά που συχνάζουμε όλοι μας , έτρωγαν σε γεμάτα μαγαζιά με αρκετό κόσμο, έκαναν και κάνουν σουαρέ με πολύ κόσμο στα σπίτια τους και γενικά αυτή η δήθεν ευαισθησία περί της δημόσιας υγείας είναι τόσο ψευδεπίγραφη που συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να τη λάβω υπόψη ως δημότης.
Υπάρχουν τόσα πολλά να κρίνεις στην νυν δημοτική αρχή αλλά όχι την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η υποκριτική αντιπολίτευση είναι εμφανής.

*Και για προλάβω τους κακοπροαίρετους επ ουδενί δεν είμαι υπερασπιστής του Δημήτρη Παπαστεργίου, δεν έχει ανάγκη άλλωστε την δική μου στήριξη.  Εκφράζω απλώς την προσωπική μου άποψη._

Καλές γιορτές σε όλους μας.

Παναγιώτης Πιλάτος ένας δημότης της πόλης αυτής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης