Τοπικά

Στα Τρίκαλα την Κυριακή η Δόμνα Μηχαηλίδου

Η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας θα εγκαταστήσει τη νέα διοίκηση του Χρονίων Παθήσεων.

Συγκεκριμένα επισκέψεις σε παραρτήματα Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει από την Πέμπτη 23 έως την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η Υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, η κα. Μιχαηλίδου θα βρίσκεται στην Λάρισα όπου θα επισκεφθεί το παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και το ορφανοτροφείο θηλέων, στο οποίο θα την υποδεχθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος. Με αφορμή την επίσκεψή της στην Λάρισα, η Υφυπουργός θα συναντηθεί με βουλευτές του Νομού και τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Κόκουρα.
Το απόγευμα η Υφυπουργός θα συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Θεσσαλίας με θέμα «ΙΙ Φόρουμ Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης» και θα απευθύνει ομιλία στην ενότητα «Περιφερειακή ανάπτυξη στην Ευρώπη – Η Θεσσαλία το 2030».
Την επόμενη μέρα, θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα όπου θα επισκεφθεί το Παράρτημα ΑμεΑ Τρικάλων και στη συνέχεια το Παράρτημα προστασίας παιδιού στη Λαμία, ενώ αργότερα την ίδια μέρα θα συναντηθεί με βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό και τον Δήμαρχο Λαμίας κ. Καραϊσκο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων της Υφυπουργού:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου

11.00 Επίσκεψη στο παράρτημα ΑΜΕΑ Λάρισας – «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας
12.30 Επίσκεψη στο ορφανοτροφείο θηλέων και συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμο
17.00 Συμμετοχή στο συνέδριο «ΙΙ Φόρουμ Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης» και ομιλία στο πλαίσιο της ενότητας «Περιφερειακή ανάπτυξη στην Ευρώπη – Η Θεσσαλία το 2030».

Κυριακή 26 Ιανουαρίου

10.30 Επίσκεψη στο παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων
17.00 Επίσκεψη στο Παράρτημα προστασίας παιδιού στη Λαμία

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης