Τοπικά

Στην Έκθεση Philoxenia ο Γιώργος Καπέλος

Στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Τουριστική Έκθεση Philoxenia βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πύλης Γιώργος Καπέλος.

 

 

Επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και όπως αναφέρει “είχα την ευκαιρία νά συναντηθώ με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, τον κ. Καραουλάνη Βασίλη , Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας , τα μέλοι του Επιμελητηρίου Τρικάλων κκ Τσόλα Δημήτρη και Ζαφείρη Λίτσα και τόν Επιχειρηματία Τρικάλων κ. Καρακικέ Δημήτριο
Ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από τον Τουρισμό και τον ρόλο τής Αυτοδιοίκησης σε αυτόν. Πρώτο θέμα τής συζητησείς μας ήταν βέβαια τό μεγάλο πρόβλημα πού αντιμετωπίζει η Θεσσαλία μετά την καταιγίδα Daniel καί τα ατελείωτα προβλήματα πού δημιούργησε. Το σημαντικότερο από την σύντομη κουβέντα μας είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε ότι θα πρέπει η Θεσσαλία να στηριχθεί και ανέφερε χαρακτηριστικά “τα χρήματα θά πρέπει νά πιάνουν τόπο και νά μήν μένουν στα ταμεία” εννοώντας οτι η ΚΕΔΕ θά σταθεί και οικονομικά δίπλα στους πληγέντες Δήμους”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης