Τοπικά

Στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων εκλέχτηκε ο Κώστας Βήτας

Το Σάββατο 26/2/2022 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η τακτική Γενική Συνέλευση της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, με θέμα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των ετών 2020 και 2021. 

 

Το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Τρικάλων εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βήτας, ο οποίος ήταν και υποψήφιος για το Γενικό Συμβούλιο της ΑΣΠΕ.

Στην διάρκεια των εργασιών προσήλθε και χαιρέτησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια ,κ. Μαρία Συρεγγέλα προς την οποία τέθηκαν τα θέματα των πολυτέκνων από αρκετούς από τους παρισταμένους εκπροσώπους των Συλλόγων. Η διάθεση και η ανταπόκριση του Υπουργείου είναι θετική για την επίλυσή τους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή μελών του νέου Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βήτας σε σύνολο 600 μελών που ψήφισαν, έλαβε 520 ψήφους. Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΣΠΕ μετά τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα, του οποίου τακτικό μέλος αποτελεί και ο Κωνσταντίνος Βήτας.

Τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουμε τον Πρόεδρο μας, για την εκλογή του σε αυτή τη θέση και του ευχόμαστε καλό αγώνα για την προώθηση και επίλυση βασικών προβλημάτων των πολυτέκνων.

 

To Δ. Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης