Ροή Τοπικά

Στην κεντρική διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού, εκλέχτηκε η Τζένη Λιάγκα

Αναγνώριση του έργου και της προσωπικότητας της Τρικαλινής επιχειρηματία από το σύνολο των μελών του ΕΕΣ.

 

Η Τζένη Λιάγκα, η οποία ολοκλήρωσε ευδοκίμως και παρέδωσε την προεδρία του τοπικού Τμήματος Τρικάλων του ΕΕΣ πριν από ένα περίπου χρόνο, κατήλθε κατόπιν πιέσεων υποψήφια για την κεντρική διοίκηση του οργανισμού, στις εκλογές που διεξήχθησαν προχθές Κυριακή. Εθελοντές και μέλη του Οργανισμού της έδειξαν εμπιστοσύνη αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που πραγματοποίησε η ίδια στο τοπικό Τμήμα Τρικάλων επί 8 συνεχόμενα έτη, εκλέγοντάς την μεταξύ των πρώτων.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος Τρικαλινός-Τρικαλινή εκλέγεται στην κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το γεγονός περικλείει από μόνο του τιμή.

Η νέα διοίκηση υπό τον Αλέξανδρο Αλεξανδρή που προέκυψε, στις πρώτες εκλογές που διεξήχθησαν από το 2012, έχει συγκεκριμένη αποστολή ―την υιοθέτηση νέου σύγχρονου Καταστατικού που θα συνάδει με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας. Κατάλληλου δηλαδή για τις ανάγκες και προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας του 21ου αιώνα. Αμέσως μετά το νέο καταστατικό θα τεθεί σε ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση προκειμένου να λάβει τη δέουσα νομιμοποίηση. Με τον τρόπο αυτό θα αντικατασταθεί το καταστατικό του 1965 από ένα νέο, πιο σύγχρονο και δημοκρατικό.

Επίσης θα προχωρήσει σε εκστρατεία με στόχο την προσέλκυση νέων μελών και την διεύρυνση της βάσης των μελών του Ε.Ε.Σ. με την υιοθέτηση ενός ανοικτού συστήματος εγγραφής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης