Ροή Τοπικά

Στην οδό Καραϊσκάκη από την Τρίτη η λαϊκή αγορά

Αλλάζουν οι συνήθειές μας στη λαϊκή αγορά από την Τρίτη 19 Μαΐου 2020. Το μεγάλο έργο αναμόρφωσης της αγοράς, που με αρχικό προϋπολογισμό 585.000 € υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων, προβλέπει μεταφορά της επί της οδού Καραϊσκάκη.
Για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έργα, που επίσης αρχίζουν την Τρίτη 19 Μαΐου 2020, οι γνώριμοι πωλητές των αγροτικών προϊόντων θα μεταφερθούν στον φιλόξενο δρόμο της οδού Καραϊσκάκη, από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την οδό Κονδύλη.
Ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει μεριμνήσει για τη μεταφορά των πάγκων αναλογικά από τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Ηρώων Αλβανικού Μετώπου, στην οδό Καραϊσκάκη. Ουσιαστικά, ο κάθε παραγωγός «αντιγράφει» τη θέση που ήδη κατέχει και τη «μεταφέρει» στην οδό Καραϊσκάκη.

sdr

Με συνεργασία και απαραίτητη κατανόηση για την πρώτη ημέρα, ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες και τους παραγωγούς ότι:
– Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, επιβατικών και επαγγελματικών,  στην οδό Καραϊσκάκη (από οδό Κολοκοτρώνη μέχρι οδό Κονδύλη) από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.
– Απαγορεύεται αυστηρά η διατήρηση πάγκων στα πεζοδρόμια, πεζόδρομους, μπροστά από καταστήματα ή εισόδους κατοικιών, μετά το πέρας της αγοράς.
Η φιλοξενία της λαϊκής στη νέα θέση προϋποθέτει σεβασμό στους κατοίκους, τους πεζούς και τους καταστηματάρχες, για λόγους λειτουργικούς και αισθητικούς.
– Από το πρωί της Τρίτης προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Χρ. Ρόμπος θα βρίσκονται στην οδό Καραϊσκάκη για να επιβλέπουν την ομαλή διαδικασία μεταφοράς
– Η φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων θα πρέπει να γίνεται χωρίς συνωστισμό.
– Η συνεργασία και η συνεννόηση με τον Δήμο Τρικκαίων είναι βασικοί παράγοντες για να επιλυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπιστεί, ειδικά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας τη λαϊκής αγοράς στη νέα θέση. Η μεταφορά στη γνώριμη θέση θα γίνει αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στην περιοχή, που αλλάζουν το πρόσωπο των Τρικάλων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης