Ροή Τοπικά

Στην Ομοσπονδία Εμπόρων Θεσσαλίας εκλέχτηκε ο Τρικαλιώτης-Ευχαριστίες

Άνετη εκλογή του Θέμη Τρικαλιώτη στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, μέσα από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.

 

Ο ίδιος ο Τρικαλινός επιχειρηματίας ευχαριστεί τους συναδέλφους του για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους. Αναλυτικά:

“Είναι γνωστή η πεποίθηση που έχω οτι πρέπει να συμμετέχουμε στην δημόσια ζωή, όχι προς ίδιον όφελος αλλά για να διεκδικούμε συλλογικά, απο οποιονδήποτε τομέα υπηρετεί ο καθένας μας , καλύτερες και πάνω απο όλα σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης τόσο για την ιδιωτική όσο και για την δημόσια και επαγγελματική ζωή μας. Με γνώμονα αυτό θα πορευτώ και στα νέα μου καθήκοντα ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του εμπορικού κόσμου της πόλης μας στην Εμπορική Ομοσπονδία Θεσσαλίας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους , συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν και πάρα την πρωτοφανή δύσκολη συγκυρία προσήλθαν και ψήφισαν, και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα μάχιμος στην αντιπροσώπευση τους με βασικό μέλημα  μου την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

Με εκτίμηση

Θέμης Τρικαλιώτης“.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης