Ροή Τοπικά

Στην ορεινή πατρίδα ο Μαράβας (φώτο)

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Μπαλατσούκα και τον Αντιδήμαρχο Έργων κ. Σωτήριο Χατζή,  περιόδευσε στις Τοπικές Κοινότητες του ορεινού όγκου του Δήμου Πύλης για να έχει πλήρη εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

 

Συγκεκριμένα  ο πρώτος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν το μακρινό  Μυρόφυλλο , όπου αυτόν και  τους  συνεργάτες τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Ευάγγελος Αλέκος, ενώ στην συνέχεια  συνάντησαν τους κατοίκους του Χωριού και συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο οι ίδιοι ,όσο και  η Κοινότητα Μυροφύλλου.

Εκείνο που τονίστηκε τα δύο σοβαρά προβλήματα πρώτα  την ηλεκτροδότηση σε οικισμούς του Μυροφύλλου, όπου πολλά σπίτια δεν έχουν ρεύμα και δεύτερον την διάνοιξη και η βελτίωση του κεντρικού δρόμου από το Πολυνέρι προς το Μυρόφυλλο, το οποίο έχει ενταχθεί στο Ταμείο  Ανάκαμψης.

Ο  Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι ο Δήμος  θα προβεί σε εκείνες τις ενέργειες για την επίλυση τους.

Στην συνέχεια  ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του μετέβησαν στην Τοπική Κοινότητα Κορυφής, όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο της Τ. Κ. Κορυφής  κ. Χαρίλαο Χονδρό  χαιρετώντας τους λιγοστούς κατοίκους που παρευρίσκοντο εκεί οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  το Χωριό.

Τελευταίος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Νεράιδας όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νεράιδας κ. Κυριάκος Βλαχογιάννης , όπου και εκεί χαιρέτισε αρκετούς κατοίκους του Χωριού συνομιλώντας μαζί τους οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό και πως θα γίνει δυνατή η επίλυσή τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης