Τοπικά

Στην πρώτη γραμμή με μεγάλες συγκεντρώσεις σε Μουριά, Δροσερό, Πηγή, Λυγαριά και Γόμφους ο Σκρέκας

Εντυπωσιακή η επίσημη πρώτη των προεκλογικών περιοδειών του Τρικαλινού Υπουργού με πλήθος κόσμου και γόνιμο διάλογο με τους πολίτες.

 

 

Με πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών στα χωριά Μουριά, Δροσερό, Πηγή, Λυγαριά και Γόμφοι εγκαινίασε  τις προεκλογικές του περιοδείες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας, που δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για τη νίκη που θα καταγραφεί το βράδυ της 21ης Μαΐου. Η μαζική συμμετοχή των κατοίκων των χωριών αλλά και η διάθεσή τους για ουσιαστική συζήτηση με τον Τρικαλινό υπουργό ήταν στα αξιοσημείωτα της πρώτης προεκλογικής περιοδείας με τον ίδιο να παροτρύνει το διάλογο στον οποίο ξετύλιξε με επιχειρήματα, το πλέγμα της κυβερνητικής πολιτικής η οποία άλλαξε την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά και τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις τις οποίες αναλυτικά απάντησε ο κ. Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα στον τόπο μας. Στον Ε-65 ο οποίος αποτελεί μια μεγάλη τονωτική ένεση για πολλούς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, στο φράγμα της Μεσοχώρας, που αυτή τη στιγμή προχωράει με την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και τα συνοδά έργα που θα ακολουθήσουν, για την μετεγκατάσταση του οικισμού.

Ο Τρικαλινός υπουργός έκλεισε την ομιλία του με έργα που υλοποιούνται μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα χωριά της περιοχής, όπως η ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, η ανακατασκευή πεζοδρομίων στην Πηγή και τη Λυγαριά, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού στο ΤΟΕΒ Γόμφων κ.α.

Ο Κώστας Σκρέκας, κάλεσε τον κόσμο στις 21  Μαΐου να πάρει μια μεγάλη απόφαση, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια καλή Κυβέρνηση και  μια κακή Κυβέρνηση, με τον ίδιο να υπόσχεται πως θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του, ώστε να παραμείνουν οι νέοι στα χωριά, δημιουργώντας στον τόπο τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης