Τοπικά

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων ο Χάιδος

Την έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Χάιδος.

 

“Δέκα ημέρες μετά το φρικτό δυστύχημα των Τεμπών” λέει “ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να επισκεφτώ την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων , για να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν την δυσκολότερη μάχη των απεγκλωβισμών… Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα οχήματα με τους άνδρες βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος , όπου και ξεκίνησαν τη μάχη με τις φλόγες και τις λαμαρίνες που έκρυβαν ανθρώπινες ζωές σε άσχημη κατάσταση μετά τη σύγκρουση. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ετοιμότητα και την αυτοθυσία που επέδειξαν στην άσκηση του καθήκοντος !
Για να έχουνε όμως τα ευχαριστήρια λόγια πραγματική αξία , οφείλουμε να ενεργήσουμε ώστε τα χρόνια προβλήματα της υπηρεσίας να βρούνε πλέον λύση.
Άκουσα με προσοχή όσα μου μεταφέρανε τόσο ο διοικητής όσο και τα υπόλοιπα στελέχη και δεσμεύτηκα να καταθέσω επερώτηση στην Περιφερειακή Αρχή , για τις προοπτικές ανεύρεσης λύσεων για μια τόσο σημαντική υπηρεσία που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και δίνει μάχες για τις ζωές των ανθρώπων , σε συνθήκες δύσκολες και επικίνδυνες…”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης