Τοπικά

Στηρίζει το “Μύλο των Ξωτικών” η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων

Η διεξαγωγή του φετινού «Μύλου των Ξωτικών», σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία τόσο όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, όσο και αυτή της τοπικής οικονομίας, έρχεται να δοκιμάσει την υπευθυνότητα και τη συνέπεια όλων μας.

 

Είναι προφανές ότι σαν Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων τασσόμαστε υπέρ της διεξαγωγής του «Μύλου των Ξωτικών», ο οποίος είναι βασικός αιμοδότης των τοπικών επιχειρήσεων, εξασφαλίζει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας και δίνει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας όχι μόνο αυτή τη περίοδο των εορτών, αλλά για όλη τη διάρκεια του έτους.

Η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων να προχωρήσει στη διεξαγωγή του μας βρίσκει σύμφωνους, ωστόσο οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ζητούμε από το Δήμο και τις αρμόδιες αρχές να διενεργούν συνεχώς αυστηρούς ελέγχους έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα λειτουργήσει με ασφάλεια και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Απευθύνουμε έκκληση και αυστηρή σύσταση σε όλους τους συναδέλφους μας, ιδιαιτέρως δε του χώρου της εστίασης που θα δεχθούν και τους περισσότερους επισκέπτες, να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά μέτρα. Οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι η παραμικρή αμέλεια, η παραμικρή απερισκεψία μπορεί να αποβεί καταστροφική για όλους, να θρηνήσουμε συνανθρώπους μας που θα νοσήσουν και να δώσει τη χαριστική βολή στο «Μύλο» για τον οποίο όλοι μαζί δουλέψαμε και αναδείξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι σίγουρο πως αν δείξουμε συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως πάντα κάνουμε, θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα και τα οφέλη θα είναι πολλαπλά τα επόμενα χρόνια. Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, με Υγεία από το ΔΣ της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης