Τοπικά

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ για το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας ο Θανάσης Λιούτας

Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), με θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας, προσκλήθηκε και συμμετείχε ο Βουλευτής Τρικάλων,  Θανάσης Λιούτας, ο οποίος έλαβε τον λόγο και συμμετείχε στη συζήτηση σχετικά με τους τρόπους δρομολόγησης των λύσεων στο επόμενο διάστημα. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση προσκλήθηκαν οι Θεσσαλοί βουλευτές, καθώς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλίας.

 

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αποτελεί τη συνέχιση μιας σειράς πρωτοβουλιών που λαμβάνει η ΠΕΔ και ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος του υδατικού ελλείμματος σε όλη την Περιφέρεια της Θεσσαλίας και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων.

 

Ο Θανάσης Λιούτας λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξουν άμεσα οι αναγκαίες λύσεις και να δρομολογηθούν όλα τα αναγκαία βήματα, ώστε άμεσα να φτάσουμε στην υλοποίηση των φραγμάτων, σε ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων, και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Στη συζήτηση της ΠΕΔ, αναφορικά με την ανάγκη το ζήτημα να εισέλθει και να συζητηθεί στη Βουλή, ο Θανάσης Λιούτας συμφώνησε και μάλιστα ως πρώτο βήμα πρότεινε, ο ίδιος να εισηγηθεί στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, της οποίας είναι μέλος, το πρόβλημα του υδατικού ελλείμματος της Θεσσαλίας να εισέλθει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής και να συζητηθεί εκεί διεξοδικά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης