Τοπικά

Στις διευθύνσεις εκπαίδευσης και σε υπηρεσίες ο Ηλιάδης

Μετά τις περιοδείες στα χωριά του ν. Τρικάλων και τις επαφές με τους κατοίκους, σειρά για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είχαν τρεις σημαντικές υπηρεσίες. Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστο Τρικάλη και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία του Νομού, για τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και κτηριακές υποδομές.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από την «σιδηρά» κυρία της εκπαίδευσης, την πρώην Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βάσω Κάκλα, συναντήθηκε με τον νυν Διευθυντή, Αλέξανδρο Καπανιάρη.

Όπως αναμένονταν, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις και η προετοιμασία της τοπικής Διεύθυνσης, δεδομένου ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφά για τους φετινούς υποψηφίους.

Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε και την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων, μια σημαντική υπηρεσία που καλείται να φέρει εις πέρας την στήριξη των ευάλωτων πολιτών.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συναντήθηκε με την προϊσταμένη Βέρα Ντάκου και τον ενημέρωσε για όλες τις δράσεις της υπηρεσίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε στην αύξηση που καταγράφει ο αριθμός των συμπολιτών μας που έρχονται αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

«Οι πολίτες γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη. Οι κοινωνικές ανισότητες μεγαλώνουν και η γιγάντωση τους  στη χώρα φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε ο Γιώργος Ηλιάδης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης