Τοπικά

Στις Δομές του Δήμου η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ.

Τις εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις της για τον τρόπο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τρικκαίων εξέφρασε η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ κ. Μαρία Νάτσιου.

 

 

Το στέλεχος του κόμματος επισκέφθηκε τον Δήμο Τρικκαίων την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Σακκά μετέβησαν διαδοχικά στο Κέντρο Κοινότητας και στον βρεφικό σταθμό «Το τρενάκι».
Ο κ. Σακκάς εξήγησε τον τρόπο της καθετοποιημένης λειτουργία του Κέντρου, παρουσιάζοντας, τόσο τα συστήματα για τη συνδρομή στους δικαιούχους προγραμμάτων, όσο και τις άλλες δομές που λειτουργούν στο ίδιο κτήριο: Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κέντρο Ενταξης Μεταναστών. Σε γενικές γραμμές, περιγράφηκε η πλήρης ανάπτυξη του συστήματος κοινωνικής μέριμνας που υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων σε επίπεδο, πρόνοιας, στελέχωσης, παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ακολούθησε η επίσκεψη στον ένα από ους δύο νεότερους βρεφικούς σταθμούς που δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων, στον σταθμό «Το τρενάκι» στην πλατεία Πούλιου (έναντι ΟΣΕ). Ο κ. Σακκάς εξήγησε τις διαδικασίες που ακολούθησε ο Δήμος Τρικκαίων για να στηρίξει και με τον τρόπο αυτόν την τρικαλινή οικογένεια, διευρύνοντας τις παροχές για βρέφη και νήπια, στην πόλη και τα χωριά.
Την κ. Νάτσιου συνόδευαν, ο κ. Θωμάς Τσιούκης, γενικός συντονιστής της γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, καθώς και ο περιφερειακός συντονιστής της ίδιας γραμματείας κ. Αλέξανδρος Τσάτσος.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης